Dieta

neznan uporabnik

tema odprta - 11. okt 2002 23:34 | ogledi: 6.044 | odgovori: 11

Mi lahko nekdo prosim napiše dieto, zacel bom hosti v fitnes in mi lahko poveste katere naprave naj uporabljam krepiti si hocem noge in trebuh

za dieto pa informacija da ne Maram nobene zelenjave... star sem pa 15 let in imam prekomerno telesno težo red bi se znebil kakih 15 kilogramov...

Gledal sem diee kjer v enem mescu izgubis priblizno toliko ampak je povsod zelenjava... Aja pa zjutraj nimam preveč časa tako da naj bo nekaj majhnega

Hvala že vnaprej

Pari

neznan uporabnik

12. okt 2002 1:39

Aja pozabil sem napisati da po 7 uri ne jem Pari

neznan uporabnik

14. okt 2002 7:24

Pozdravljen Pari ! Glede tega katere naprave moraš uporabljati je najbolje , da ti svetuje trener kar v fitnesu . Dal ti bom pa naslov web stranice kjer resnično piše veliko o dijetah , vadbi , .... : www.mojtrener.com Lep pozdrav ! Hakim

neznan uporabnik

15. okt 2002 0:16

HVALA ampak sem že našel učinkovito dieto jem samo sadje in včasih kakšen polnozrnat kruh hodim na fitnes in pa grem vsake toliko časa na cigaret da potešim željo po lakoti... V treh dneh sem shujšal 3 kilograme!! Lepo se imejte inm uživajte Pari

vent22  

član od: 18.10.2002

sporočila: 7

18. okt 2002 13:49

pri meni preizkuseno. ni poterbno sestevati ne kalorij , ne paziti na kolicino pazljivost je le na kombinacijo. do 12 ure jest samo in izključno sadje najbolje je eno samo vrsto. če želiš mešati več vret naj si sledijo z urnim presledkom in v pravi kombinaciji (sladko-nevtralno-kislo)... v tem času se telo aktivno čisti in zagotovo boste dobili idealno prebavo. sadje pa je že samo po sebi idealno toplio maščob in neljubih ostankov. kralj za take stvari je nedvomno jabolko, pa tudi v tem času popularen kaki. tereza oblaktereza

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

18. okt 2002 21:45

Hej, hej, Pari! A, ti res kadiš cigarete za potešitev lakote??!! Katastrofa! Na kratko: Vsi kilogrami, ki so na hitro izgubljeni, se prav tako zelo hitro vrnejo nazaj - preizkušeno! Mimogrede: med nosečnostjo sem se zredila za 27kg! Po porodu pa sem v 11 mesecih pridobila svojo težo nazaj, ampak nikakor ne s pomočjo cigaretov, temveč z železno voljo in jasnim ciljem pred sabo: SHUJŠATI Pomagala pa sem si s paradižnikom poleti (nikar mi ne reci, da ga ne maraš!) in pa s kislim zeljem pozimi. Pa srečno! Silva

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

18. okt 2002 23:55

Še jaz pristavim svoj lonček. Te tri kile, ki praviš, da si shujšal, je sigurno šlo samo na račun izgubljene tekočine, ki jo MORAŠ nadoknaditi. Na fitnesu boš zelo težko shujšal. Vadba mora biti res dolgotrajna z zelo lahkimi utežmi. S težkimi utežmi boš resda pridobil na mišični masi, kile pa takorekoč ne bodo šle v minus. Mislim pa tudi, da težka vadba na fitnesu, za tvoja leta, ni najbolj primerna. Če pa že, pa delaj pod strokovnim vodstvom, kajti škoda je lahko dosti večja kot koristi. Več o tem, ter napakah pri začetnikih pa na http://www.grega-hocevar.com/ Sem pa tudi zelo skeptičen do večine čudežnih diet, ki se priporočajo na forumu, kajti (kot vidim tudi v službi) na kratki rok se res shujša, čez nekaj časa pa so stare kile nazaj pa še kakšna nova je zraven. Če imaš res železno voljo, poskusi s tekom. Tri do štiri krat na teden 45 min lahnega teka bo naredilo čudež, in to ne samo na tehnici. Kar koli se boš že odločil, ti želim dosti uspeha (pa brez cigaret). Sporočilo je spremenil(a) Vlado dne 18. okt 2002 23:59:33

pikapolonca  

član od: 18.9.2002

sporočila: 8

22. okt 2002 23:22

VENT22!!!!!!!! A lahko prosim napišeš kaj več o tem kombiniranju hrane???Mene zlo to zanima,pa nikol ne vem-kako stroge so meje,kaj točno ne smeš oz.kaj v bistvu sploh lahko ješ? V bistvu mam js še ta problem,da ne morem do 12h jest sam sadje;ker se mi začnejo predavanja že ob npr.8h in sm zjutri že full lačna.Torej,kaj lhka pojem namest klasičnega sendviča?Kaj za kosilo?Moraš potem večerjo izpustit? PARIN, upam,da ti bo uspelo!!Seveda imajo vse prejšnje izjave trdne dokaze!!!KAR POGUMNO nad kilograme,vendar res pazi,da bo zdravo!!!!!Vse neumnosti se ti lahko povrnejo v trikratni meri!!!!!

pikapolonca  

član od: 18.9.2002

sporočila: 8

24. okt 2002 23:16

VENT22!!! A ne bereš več????Čakam na tvoj odgovor!!!!

kuharica7  

član od: 10.11.2002

sporočila: 2

27. nov 2002 20:21

Pa nikar ne pretiravaj s to dieto Sporočilo je spremenil(a) kuharica7 dne 27. nov 2002 20:23:36

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

28. nov 2002 14:39

Pikapolonca! To kombiniranje hrane je opisano v knjigi "Živeti zdravo" (avtorja sta zakonca Diamond). Pa si pusti malo svobode in kombiniraj svojemu želodcu primerno. Se pa strinjam z Vladom, da tek kar lepo doprinese k manjšanju teže. Ni ga lepšega na tem svetu kot tek v naravi skupaj s psom. Pozimi pa daljši sprehodi... Prakticiram že zadnjih 5 let in moram reči, da se za več kot kilogram ali dva nisem zredila, pa še ta dva sta šla takoj nazaj dol. Pozdravček vsem od Loni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti