16. mar 2018 21:30
Jaz sem to preizkusila brez uspavanja, pa ni bilo nič hudega. Moraš pa se držati navodil, kako izprazniti črevesje, potem pa je vse OK. Sem preiskavo celo gledala na monitorju in smo se vseskozi šalili , tako da sploh ne vem, kdaj je bilo vse končano. Res pravijo, da imam visok prag bolečine, ampak kolonoskopija mi pa res ni povrzočala nobenih težav. Sem bila popolnoma spročena. Sem pa doktorju povedala, da mi je bilo hujše, ko sem morala popolnoma izprazniti črevesje (beri: sem bila vsakih nekaj minut na WC-ju), kot pa je bilo pri sami kolinoskopiji. Torej: ušpoštevaj navidila, ki jih prejmeš, pa ne bo nič hujšega. Še to: sem se sama pripeljala na pregled in se tudi sama odpeljala .
Verjemi, nič hudega ne boš doživela.
Aja, pa še to: kolonoskopijo sem opravila pri DR.24, na Savski cesti v Ljubljani, kjer nisem skoraj nič čakala na pregled, pa sem se tja prijavila tudi preko Svit-a.
Sem se še nekaj spomnila-ko sem morala na koloskopijo, smo ugotovili, da je vzrok krvi v blatu le posledica močne krvavitve zaradi zob, torej nič hujšega.
Torej: POGUMNO IN BREZ SKRBI!
Pa vso srečo tudi tebi in pogumno!
kača
Sporočilo je spremenil(a) kača dne 16. mar 2018 21:32
Sporočilo je spremenil(a) kača dne 16. mar 2018 21:35
Sporočilo je spremenil(a) kača dne 16. mar 2018 21:40