Ojla,
vem, da sem zasledila tukaj na forumu vse o peki rdečih paprik in o polnjenju z skuto, samo si nisem sprintala in zdaj ne najdem.
Če mogoče lahko kdo posreduje kakšen enostaven recept bom zelo vesela!
Lp, Sandra!
Ojla,
vem, da sem zasledila tukaj na forumu vse o peki rdečih paprik in o polnjenju z skuto, samo si nisem sprintala in zdaj ne najdem.
Če mogoče lahko kdo posreduje kakšen enostaven recept bom zelo vesela!
Lp, Sandra!
11. okt 2002 11:46
Najbrz je to-to (glej pod Tinca) http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=549 lp Lilijana
11. okt 2002 12:41
Letos je bil pa še en recept, nisem si zapomnila, čigav, kjer jih "avtor" polni s feta sirom in speče na žaru. Njami, Irena
11. okt 2002 15:13
LILA, hvala, ravno tega sem iskala! upam, da bodo dobre, ker jih bom danes delala!Lp, sandra! Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 11. okt 2002 15:13:24
11. okt 2002 21:56
naša Sandra že veselo pripravlja paprike,jutri bo degustacija, bom vse povedala, jaz mati pa se še pasem, čao EL mütti Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 11. okt 2002 21:58:36Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Pirin kruh s semeni