Mercator- dostava na dom

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

tema odprta - 7. apr 2008 17:11 | ogledi: 3.269 | odgovori: 5

A se kaj poslužujete spletne trgovine? Kako se obnese? Predvsem me zanima, kako se držijo časa dostave in kako je s kakovostjo sadja in zelenjave, glede na to, da ti oni izberejo...

čoko

neznan uporabnik

7. apr 2008 17:36

nikakovo se ne obnese! :(( lejlica

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

7. apr 2008 17:38

Draga Lejlica, vidim da si začela pohod po temah in pljuvaš na vsa strani. Se ti ne zdi, da bi morala imeti kakšne argumente za to kar trdiš, pa naj bo to dobro ali slabo? Issi

Majolčica  

član od: 2.2.2008

sporočila: 98

7. apr 2008 17:40

Tale "Lejlica" je pa ena mala punčka, stara ne več kot 10 let, tako da se je malo "usmilite". Po mojem je zdajle na udaru občutkov "sovražim vse" in piše pod mamičinem nickom Lejlica. Menim, da je prava Lejlica malo bolj inteligentna oseba, kot ta, ki to piše... ima Plus-kota.

kavica  

član od: 8.4.2006

sporočila: 83

7. apr 2008 19:07

Jaz sem se že večkrat poslužila spletne trgovine mercator in bila vedno zelo zadovoljna, zato brez skrbi naroči .Glede kvalitete in časa dostave nisem imela nobenih pripomb, te pa prej vedno pokličejo po telefonu predem ti pripeljejo robo. kavica

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

7. apr 2008 20:59

Midva sva včasih naročala večkrat in vedno je bilo vse ok, točna dostava in sveži artikli. Nekajkrat sva šla tudi sama na Parmovo, kjer sem videla da imajo izdelke, ki se morajo hraniti v hladilniku pa tudi zelenjavo v le teh, dokler jih ne prevzamejo za prevoz.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti