Izredni študij

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

2. sep 2008 14:11

Lahko ali enkrat ponavljaš ali pa se enkrat prepišeš - redno. Če si letnik enkrat že ponavljala, se redno več ne moreš vpisati, lahko se samo izredno. Pavziraš pa lahko kolikor hočeš :) torej, če bi namesto ponavljanja pavzirala, bi se lahko zdaj še enkrat redno vpisala, tako pa to žal ni več mogoče. s0ncek*

Vanilija  

član od: 18.8.2005

sporočila: 208

2. sep 2008 16:19

Verjetno kdo že ve, a se ne potika po Kulinariki. Vzame ti 2 minuti, da pokličeš na izbrano fakulteto in jih povprašaš kako in kaj.... Vanilija

s0ncek*  

2. sep 2008 18:00

Le prepisala bi se. Kar pa zaradi ponavljanja ni več mogoče (redno). s0ncek*

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

2. sep 2008 18:10

Ja na žalost res ne morem. Ampak bom že rešila. :) Bom vztrajala naprej. :) Počasi se daleč pride (upajmo). Hvala vsem za pomoč. evagirl

mina20  

član od: 19.4.2007

sporočila: 389

2. sep 2008 18:48

Za redni študij ne vem, kako to gre, na izrednem pa se lahko prepišeš na drugo fakulteto in če imaš dovolj opravljenih izpitov, ki se ti priznajo, greš lahko tudi v naslednji letnik. Mislim da bi moralo biti tako tudi na rednem študiju. LP mina20

s0ncek*  

2. sep 2008 18:55

Mina20, glej, ona je enkrat že ponavljala. In ko izkoristiš to možnost, se redno NE moreš več vpisati na drugo fakulteto. Lahko se vpišeš le izredno. s0ncek*

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

2. sep 2008 20:25

evagirl je napisal/a:
Ne paša ravno v to temo,pa vseeno. Sem v dilemi. Na sedanjem študiju mi ni šlo,letnik sem ponavljala. Sedaj sem se želela vpisat na drug študij ravno tako UN ampak ne na ljubljanski univerzi ampak pod smostojni visokošolski zavod. Zanima me ali to lahko storim ali ne. Ali ta možnost odpade ker sem na tej univerzi ponavljala. (razen če grem izredno seveda,vendar se zanimam za redni študij).Prosim za čimprejšnji odgovor.hvala vsem ki lahko pomagate evagirl
mislim da UNI more bit pod okvirom univerze, ne samostojnega visokošolskega zavoda bannanna

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

2. sep 2008 21:25

Lih ko govorite o šoli. Moj mož bi se želel vpisat na ekonomsko izredno in glede na to , da imava dva otroka in je en še dojenček, je razmišljal, če je možno, da naredi ekonomsko preko e študija. Kaj se to da? Sej bo šel vprašat, ima kdo kako izkušnjo s tem. ki če bi delal izredno, klasično, ima ful predavanj in bi bil malo doma. Ko bi končas službo, bi šel direkt na predavanja in bi prišel, ko otroci že spijo. Tega pa noče. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti