Me zanima, kaj vse delate iz njih? Dobila sem jih večjo količino, pa razen kake omake in "pohanih" ne vem kaj bi z njimi....?
Lp
moja
Me zanima, kaj vse delate iz njih? Dobila sem jih večjo količino, pa razen kake omake in "pohanih" ne vem kaj bi z njimi....?
Lp
moja
4. apr 2008 15:48
jaz jih kar vložim in imamo potem doma kisle v kozarcu,... lahko jih narežeš in daš v zamrzovalnik,.... je pa bilo o tem kar nekaj nasvetov nedolgo nazaj,mogoče boš tam še kaj dobila,.... anaeva
4. apr 2008 15:49
rižota??juha?? nareži jih na koščke in daj z zamrzovalnik... ledenka
4. apr 2008 15:53
Na žaru, polnjeni na različne načine, gobova juha, pizza, pečeni s krompirjem, praženi z jajci, knec kncev tudi surove lahko ješ, če so gojeni seveda. Jaz se navadno kar sproti zmišljujem, pa vedno rata. lp Vesna
4. apr 2008 16:33
Sveži, čistona tanko narezani, pokapani z limoninm sokom so lahko dodatek kakšni solati. Mamamia mamamia
4. apr 2008 16:41
Gobova pašteta. Tatjana
4. apr 2008 19:28
Kako pa kot priloga? Jih naredim kot npr. jurčke? Mah, ne vem, delala sem jih malokrat... A na žaru jih samo malo narežem in popečem? moja
4. apr 2008 19:31
Sem že najdla recept moja
4. apr 2008 20:03
Nam gredo v slast v pivskem testu, ali pa v smetanovi omakci s širokimi rezanci, nekajkrat sem jih nadevala. Lahko jih samo posoliš, razpoloviš in popečeš v ponvi, dodaš česen, peteršilj, malo zaliješ z vodo in dušiš do mehkega. To je okusna priloga k mesu. Pa kakšna rižota (ampak nam osebno je boljša z jurčki). E.
4. apr 2008 20:03
Ups... sem spregledala podatek, da si že našla recept. E.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Ocvrte brizgane palčke (churros)