13. avg 2008 21:32
Veste kaj se mi je dogodilo danes zjutraj ob 7 uri... prispela sem v Maribor, kjer delam poskuse za diplomsko nalogo. Pograbim motike v avtomobilu in se odpravim malo popleti...nato se po cesti blizu mene pripelje avto, se vstavi, malcep ogleda naokoli, nato pa okno dol in bumf iz okna ven mlada muca, od lastnika pa le še en grd šššššc in se mirno odpelje. Mene je skoraj kap, se začnem dreti za njim, če je nor ali kaj, čisto sem bila iz sebe in si tako nisem zapomnila reg.številke. Nakar muca pride do mene, taka cartika mala preplašena, tresla se in se nato skrila meni v naročje, jaz pa še vedno objokana prihajala k sebi. Lepo vas prosim, kam to pelje...zgrožena sem nad nami!ljudmi!tega živali ne počnejo!smo mi razvitejši ja... :( žalost je potem malo splahnela, ker sem uspela najti mucku nov topel dom in trenutno spi v postelji zraven novega lastnika. Nisem želela odpirati nove teme, ker ste tu ravno zbrani vsi ki vam ni vseeno... nitta Sporočilo je spremenil(a) nitta dne 13. avg 2008 21:34:30