Zanima me, kaj vse lahko pripravite iz rukole. Doslej sem jo dodajala razrezano kot dodatek k drugim solatam. Ali jo oparjeno razrezala ( ce je bila nekoliko vecje rasti ) in potem pripravila kot regratovo solato.
sonja ugrinovski
Zanima me, kaj vse lahko pripravite iz rukole. Doslej sem jo dodajala razrezano kot dodatek k drugim solatam. Ali jo oparjeno razrezala ( ce je bila nekoliko vecje rasti ) in potem pripravila kot regratovo solato.
sonja ugrinovski
10. okt 2002 17:52
hojla, Ta tema je pred kakim letom že bila na forumu, mogoče vam bodo ideje, ki jih lahko najdete tam, pomagale. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=588 lp, majaneznan uporabnik
14. okt 2002 11:23
Mc Maya, najlepsa hvala. Ta web sem namrec odkrila sele pred kratkim. sonja ugrinovskineznan uporabnik
5. nov 2002 14:17
Pozdravljena Miska! Vidim da si pred časom iskala recept za pripravo rukule. Idealna rešitev je krpacco. Potrebuješ le nekaj pljučne, olivno olje, parmezan, limonin sok , dober kruh in seveda rukulo. Odlična hladna predjed. Če te zanimajo podrobnosti, ti posredujem tudi recept. Lep pozdrav! Sabina D. Sabina DeržekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem