2. apr 2008 10:57
Leny, moje izkušnje kot vseživljenjska debeluška (46-48): poleg navedenih trgovin še Acman nasproti Gospodarskega razstavišča.
Vendar je stvar okusa: meni npr. ni všeč Evans, ker je preveč sintetičen, Mozamo mi je preveč "damski" - ne v najboljšem pomenu besede, pri Acmanu kupim kdaj kakšno majčko.
Moja daleč najljubša znamka je nemška Ulla Popken "Junge Mode ab Grösse 42" ("Mlada moda od velikosti 42 navzgor"). Najbližja trgovina je v Celovcu - City Arkaden, na internetu si jih lahko ogledaš na
www.ullapopken.eu (v angleščini ali nemščini). Ko enkrat pogruntaš njihov sistem velikosti, se da brez problema naročati po internetu - plačilo s kartico Visa ali Eurocard, dostava najkasneje v 1 tednu, vedno so tudi izdelki v akciji. Po mojih izkušnjah - skoraj vsa moja oblačila so Ulla Popken - je kvaliteta solidna, cene pa primerne (kolekcija Selection je res bolj draga, tam počakam, da je kaj v akciji).
Pa še nekaj, kar je v njihovi trgovini doživela moja prijateljica, ki je podobne postave: "Gospa, to je pa za vas čisto prevelika številka!" Kolikokrat v življenju se ti je to zgodilo?
teta torta