1. apr 2008 8:26
Po dolgem času spet pogledam na kulinariko, jutranji šok - službeni računalnik. Ha, ha. Zdaj saj vem, da moram danes pazit, samo kaj ko bom pozabila, ko me bo spet kdo hotel ... Brgita
1. apr 2008 8:26
Po dolgem času spet pogledam na kulinariko, jutranji šok - službeni računalnik. Ha, ha. Zdaj saj vem, da moram danes pazit, samo kaj ko bom pozabila, ko me bo spet kdo hotel ... Brgita
1. apr 2008 8:29
Zelo izvirno. Ste pa prvi, ki ste me danes potegnili. Lp Palma
1. apr 2008 8:34
Skor so mi oči ven padle. HA HA HA. Svaka čast za dobro foro. pa pa alexis
1. apr 2008 8:39
Dobra fora. Hvala ker ste me spomnili, da je 1. april. Upam da ste tudi zadnji, ki ste me danes potegnili, ker ne maram preveč tegale "praznika".
1. apr 2008 8:53
No takole, drage dame. Se peljem v službo in dobim sms od hčerke - vsebina strašljiva, me je kar presekalo v želodcu. Brez da bi sploh kaj premislila, ji skušam pomagati, ograniziram celo familijo, prerazporedim dnevne obveznosti in jo pokličem. Jasno, mama vedno vse reši!! Vsa vesela ji razložim ves plan. Zadaj slišim samo smejanje in vreščanje - pa mi še ni potegnilo. Šele ko moj otrok zaradi smeha ni bil zmožen iz sebe spraviti niti besede - no, takrat mi je pa kliknilo - 1. april!!! Ko vsa tresoča pridem v službo, se nekako pomirim in si rečem, no zdaj se pa pocrkljajmo s Kulinariko - NEEE!! Nov šok, no ta je k sreči trajal manj časa kot prvi. Ampak vseeno so se mi danes že dvakrat tresla kolena. Zdaj grem spit kavo in prisežem, dve uri ne odgovarjam na telefon, ne odpiram interneta .... Miren dan želim, elba
1. apr 2008 8:54
hehe, svetovno, idealno :) nektarina
1. apr 2008 8:56
Skor sem rodila od strahu, sem vas skor že mislila poklicat in napi.... kaj se greste, pa še vse okoli sebe sem prestrašila, tako da danes ne boste imeli dosti obiska lex
1. apr 2008 8:56
tale "jajčni" virus je tudi mene kar fletno prestrašil
dobra fora!
ita
1. apr 2008 9:03
BRAVO ! V trenutku me je minila zaspanosti zaradi ta stare ure. LP, Klavdija
1. apr 2008 9:04
Jernej
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Jabolčne rožice