Ali mi lahko prosim kdo pove,kje v Ljubljani lahko kupim agar-nadomestek želatine?
Hvala
Lep pozdrav
Barbara Klemen
Temo je spremenil(a) Barbara dne 09. okt 2002 11:11:12
Ali mi lahko prosim kdo pove,kje v Ljubljani lahko kupim agar-nadomestek želatine?
Hvala
Lep pozdrav
Barbara Klemen
Temo je spremenil(a) Barbara dne 09. okt 2002 11:11:12
9. okt 2002 11:32
zagotovo v trgovinah s bio prehrano
9. okt 2002 12:33
Jaz sem agar dobila v trgovini (pozabila sem, kako se imenuje) na Trubarjevi. Je mogoče Kalček? V glavnem, ni je težko najti. Simona
9. okt 2002 13:22
tudi v trgovini JABLANA v pokritem delu tržnice v BTC-ju ga imajo....moraš pa vedeti, da AGAR še kar spremeni okus jedi....... Herman Teron
9. okt 2002 13:52
Vsem hvala za odgovor. Herman alli si že kdaj delal z njim Barbara Klemen
10. okt 2002 22:53
Po mojih izkušnjah pa ne spremeni preveč okusa. Sicer je res, da sem ga uporabljala samo za strjevanje sadnega soka v žele, ampak... po mojih izkušnjah PRAV FAJN ZADEVA! Le nekoliko draga je bila tiste čase (4 leta nazaj) Sycia
11. okt 2002 8:19
jaz ga uporabljam za strjevanje marmelade, ali pa za okrasitev-želiranje torte... pazi tudi, da ga ne daš preveč....vprašaj v JABLANI za normativ, ti bodo povedali..... Herman TeronKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Pečenice na leči