Western union

brkn83  

član od: 25.9.2005

sporočila: 233

tema odprta - 29. mar 2008 8:00 | ogledi: 10.061 | odgovori: 7

pozdravljeni.

zanima me, če je že kdo plačeval z western unionom? ter če kdo ve kakšni so stroški? Namreč morala bi nakazati en denar na Kitajsko, pa ga lahko le z western unionom. pa sedaj ne vem kakšni so sploh stroški.

In ali ima mogoče še katera druga banka to obliko plačila ali le NLB.

prosim vas za pomoč

lp

brkn83

brkn83  

član od: 25.9.2005

sporočila: 233

29. mar 2008 8:01

aja pa še to, katere podatke sploh potrebujem od osebe kamor bom nakazala denar. brkn83

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

29. mar 2008 8:28

Vse podrobnosti ti lahko povem v ponedeljek, kolegičin sin študira v Londonu in so vse tako plačevali. Vem pa, da je njegova mama pri Celjski banki. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

29. mar 2008 8:56

Sem nakazovala, mislim da potrebuješ osebno in ssvoj tekoči račun. nekaj podatkov potrebuješ tudi od naslovnika. Kak poseben strošek se ne spomnim da bi bil. Jaz se nisem posebno pripravljala pa sem vse zrihtala prvič. Sem pa naslovnika dobro poznala-sin. Drugače pa ti katka bolj natačno pove. Lahko pa greš v banko k svetovalcu pa ti vse pove. ham-njam Sporočilo je spremenil(a) ena mš dne 29. mar 2008 09:03:49

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

29. mar 2008 18:35

WU ima v Sloveniji samo NLB. Pri oddaji nakazila potrebuješ naslednje podatke: Želim poslati gotovino prek Western Union * - podatek je neobvezen ** - podatek je neobvezen, če bo imel prejemnik veljavne dokumente za identifikacijo Ime in priimek prejemnika: Država in naslov prejemnika: Ime in priimek pošiljatelja: Telefon pošiljatelja: (klicna in tel. številka) Naslov pošiljatelja: Vrsta osebnega dokumenta: Št. osebnega dokumenta: Izdajatelj osebnega dokumenta: Datum izdaje osebnega dokumenta: Datum poteka osebnega dokumenta: Pošljite tole sporočilo skupaj z denarjem:* Provizija: Ali bo imel prejemnik veljavne dokumente za identifikacijo? DA NE Testno vprašanje: (omejitev 4 besede) Vprašanje: ** Odgovor:** Kopirano je iz KLIK-a, enaka polja so na obrazcu. Višina provizije pa je odvisna od zneska. Bi ti kopirala, pa je razpredelnica prevelika. Mislim pa da so zneski na www.nlb.si

Sashika  

član od: 29.3.2006

sporočila: 639

29. mar 2008 19:57

Prejšnji teden sem nekaj nakazovala v Rusijo, rabila sem osebni dokument in podatke od osebe, ki sem ji nakazovala, niti številke potnega lista ne,samo ime&priimek, naslov. Ko nakažeš, dobiš geslo, ga posreduješ prejemniku, ta pa z geslom in osebnim dokumentom dvigne denar v banki, kjer imajo WU. Provizija za znesek 160 EUR je bila 8,5EUR. LP Sashika

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

29. mar 2008 22:20

meni je enkrat ata poslal denar iz Nemčije. Provizijo je plačal on, tak da ne vem kolčikšna je bla. Se pa prej pozanimaj, ker nimajo vse banke opcije western union. klavdija

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

30. mar 2008 17:18

Western Union ima tudi Nova KBM in nekaj drugih bank, že dolgo ne več le NLB. Ali pa nelepke na bančnih vratih lažejo. Strošek ni tako zanemarljiv, je pa odvisen od vsote. Postopek je preprost, je Sashika vse napisala.Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti