Tudi jaz se obračam na vas namvreč zelo rada bi kupila kajmak a ga v nobeni trgovini nisem zasledila,zelo hvaležna bom za vsako pomoč.L.P.
metoda
Tudi jaz se obračam na vas namvreč zelo rada bi kupila kajmak a ga v nobeni trgovini nisem zasledila,zelo hvaležna bom za vsako pomoč.L.P.
metoda
28. mar 2008 19:07
Mogoče ljubljanska pokrita tržnica? Pri Tromostovju ali pa v BTC-ju
LP
Drejček
28. mar 2008 19:35
Pri nas v Šparu ga imajo in je zelo dober. naty
28. mar 2008 19:51
Metoda ne vem iz katerega konca Slovenije si ampak v Kranju, na tržnici ga prodajajo vsako soboto je pa zelo dober. judita
28. mar 2008 19:53
Da, tudi pri nas ga imajo v Sparu in sicer pri sirih. Prodajajo pa ga postrežno (na tehtnico).
lp Saša
28. mar 2008 20:19
Vsi Spari ga imajo, proizvajalec je KZ Škofja Loka. tejka77
28. mar 2008 20:41
Hvala vsem za trud ,veste pred časom sem ga jedla v gostilni Samarin in je bil tako zelo dober kakor vse ostalo.Sem pa iz BELE KRAJINE.L.P. metoda
28. mar 2008 20:58
Jaz sem ga že dvakrat ta mesec dobila v Hipermarketu najboljšega soseda v Novem mestu. Pakiran je v posodice, nahaja pa se na policah hladilnika z mlečnimi izdelki (pri sirih in mlečnih namazih), navadno ga imajo od dveh različnih proizvajalcev. Ninja24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Polnjene paprike