4. apr 2008 12:36
majamarko je napisal/a: |
poglejmo še zadevo iz svetle strani... |
4. apr 2008 12:36
majamarko je napisal/a: |
poglejmo še zadevo iz svetle strani... |
4. apr 2008 13:21
blažkaa jaz nič kriva je tako da nas vsaka stvar nečesa nauči, je pa treba vedno pobrat le dobro stvar, ta nam da zalet za naprej, četudi so zelo majhne stvari...slaba pa nas utrdi in nauči da bomo naslednjič pazljivejši...
4. apr 2008 14:35
Sem šla mal na internet firbcat, sem prišla do podatka, da je najem avtomobila Golf Lupo s tremi vrati za en dan 36€. Ni tako malo, kajne???? Poleg tega, nikjer ne omenjate, kateri avto bo Sarcha dobila. Kaj se ve, mogoče bo pa Ferari!! Kdo pa krije stroške v primeru poškodovanja avta oz. vpletenosti v prometno nesrečo, bi se pa splačalo v pogodbi pogledat.
Ko pa govorite o brezplačni reklami za Neckerman: koliko od vas kupi plastično nosilno vrečko z logotipi trgovskih podjetij in jih nosi naokrog? To je tudi reklama, pa še vrečko smo plačali, ker smo ji hoteli imeti.
V naši potrošniški družbi ne bo nihče ničesar nikomur poklonil, zato je treba biti presneto previden in povsod prebrati tudi najbolj droben tisk. Če ga pa ne razločite, naj vam ne bo odveč na nos nataknit očala!!!!
LP
cervus
4. apr 2008 15:27
Uf, elphus, ne bo Ferrari. Bo kar Mazda 2. gaja 1
4. apr 2008 18:31
a bi mogoče katera kaj vedela, kako je s tem davkom za nagrado? na internetu piše, da je moja nagrada BREZPLAČNI NAJEM AVTOMOBILA ZA 1 MESEC. kaj to pomeni, da vzamem avto in se furam, al mam res še kakšne dodatne stroške poleg bencina? sarcha
4. apr 2008 18:57
sarcha, direktno z njimi v kontakt, bodo najbolje vedeli, na strani ni nič pojasnenega (mislim pa da bi bil davek v primeru, da je avto tvoj za dlje časa ali stalno - ne dam pa roke v ogenj...)
4. apr 2008 18:59
Za primer, ki ga poznam jaz, je šlo prav tako za najem avtomobila za 1 mesec, pa bi kolegica prav tako morala plačati davek. Tako da je res najbolje, da se pozanimaš direkt pri Neckermannu.
Lep dan in veliko se smejte
4. apr 2008 19:11
Mislim. Za mene bi bil mesečni najem avta kvečjemu kazen in ne nagrada! Saj veste, jaz in avto,...Čeprav sem danes peljaja pol poti iz Ljubljane. Samo moj se je skoz nekaj pritoževal in govoril o nekih vrečah krompirja in to,...Pa sem rekla, da tako vozijo trola šoferji. Mislim, kdo pa bolje obvlada stvar od njih?! Torej sem pravi profesionalec! Jelenckova
4. apr 2008 19:22
Jelenckova medve bi rabile šoferja ne avta a ne? Ne bi bilo slabo...
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Moje štručke