2. apr 2008 22:54
hejla punce! takole je.. na internetu je pisalo, da je za mojo kategorijo nagrada brezplačni najem avtomobila za 1 mesec. pa piše še, da se obvezujem, da dam intervju za neckermann oz. druge medije na zahtevo neckermanna. in to je to.. veliko ljudi je mislilo, da bom zdaj v katalogu itd..ubistvu bo samo objavljeno v njem da sem zmagovalka te kategorije. nič ne rečem, vse lepo in prav, nagrada bo takšna, kot je pisalo že na začetku.. ampak po pravici povedano, sem kar malo razočarana. lansko leto so baje vsi finalisti imeli pogostitev, predstavili so jim neckermann.. jaz sem pa včeraj samo dobila email, da mi čestitajo, in pa kontaktne podatke, na koga se moram obrnit za avto in NIČ drugega. sem jim potem napisala, kakšne so moje obveznosti in so rekli da jih nimam. sem pričakovala, da me vsaj povabijo k njim, da me spoznajo pa tko.. saj je njihovo tekmovanje, dejansko pa od njihove firme ne dobim nič. so mi rekli prijatelji, da bi pa usaj kakšen bon lahko dali, če ne drugega pa kakšno darilce npr. obesek za ključe.. karkoli.. sej imeti avto en mesec bo prov fajn, samo lahko bi se neckermann bolj izkazal.. to je samo moje mnenje.. povejte še vi.. sarcha