Glasovanje

tema je zaklenjena

sarcha  

član od: 14.1.2007

sporočila: 40

4. apr 2008 19:33

mah nč ne bo pomagal če bom njih klicala.. sem že včeraj poslala mail, ali bodo objavli eno od teh fotk, k so ble pri glasovanju, al me bodo oni poslikal.. pa še niso nič odgovoril.. tko da se bom js to kr pr mazdi pozanimala.. kukr mam občutk, smo bli mi pri neckermannu dobri samo zato, da smo privabli na njihovo stran čimveč novih ljudi, zdej jih pa ne zanimamo več... sarcha

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

4. apr 2008 20:04

anamarija1 je napisal/a:

Jelenckova medve bi rabile šoferja ne avta a ne? Ne bi bilo slabo...

Anamarija
Definitivno me ne bi bilo treba dolgo prepričevati! Jelenckova

sarcha  

7. apr 2008 14:51

No, danes sem kontaktirala gospo z Mazde. In najprej naj povem, da sem doživela pravo prijaznost.. čisto nasprotje Neckermannu. Zmenili sva se za termin in pa odgovorila je na vsa moja vprašanja. Ni mi potrebno plačati nobenega davka, moj strošek je le gorivo. In pa moje relacije niso omejene..torej se bomo lahko zapeljali tudi na morje..juhu:) sarcha

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

7. apr 2008 15:16

No sarcha, lepo da si sporočila in SEM RES VESELA ZATE!

Lep dan in veliko se smejte

sarcha  

7. apr 2008 15:23

HVALA TEBI SIMONA84 za opozorilo. sarcha

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

7. apr 2008 15:25

No, vsaj nekaj........... katjushka

neznan uporabnik

7. apr 2008 15:37

...pa res! lejlica

***amy***  

član od: 24.1.2008

sporočila: 289

7. apr 2008 15:55

Sarcha, tudi jaz sem vesela zate! Sedaj, ko je vse za tabo, pa le še uživaj! Maksimalno izkoristi avto in pozabi na Neckermann. Varno vožnjo! ***amy***

sarcha  

15. apr 2008 23:40

hojla punce.. spet jaz:) se bom malo razpisala..:) včeraj sem domov prejela neckermannov katalog pomlad/poletje.. takoj odprla in začela listat..pač sem tipična punca ki rada lista kataloge z oblekami.. in sem že takoj po prvih straneh postala kar malo jezna.. notri sta predstavljena lanska zmagovalca neckmodel..in začnem brati kakšne nagrade sta prejela.. bila sta na NASLOVNICI GLAVNEGA KATALOGA, odpeljali so ju na nepozabno (vsaj tako piše) fotografiranje (profesionalno) na Ptuj, sodelovala sta na prireditvi ob 10 letnici - sprehajala sta se v oblačilih kot 2 manekena.. in da ne rečem, sigurno iztržila nekaj več.. če ne od neckermanna, pa lahko da ju je opazil kdo drug. potem pa na drugi strani piše, da bodo letos spomladi spet razpisali tečaj - no, zdaj je že mimo, in da zmagovalce čakajo LEPE NAGRADE.. LEPE!? dobro, saj sem že rekla, da je ful dobro dobit avto za 1 mesec, sam vseeno.. bo kakšna mislila, da sem požrešna.. saj vem,da je bilo že na začetku rečeno samo za avto, samo vseeno.. Kot sem že rekla, sem pričakovala vsaj eno povabilo tja k njim.. In po prebranem v katalogu sem bila kar malo jezna, razočarana, užaljena.. Vsak mi pravi "mater, so te nategnil".. ja ja, pa ne.. kar je blo rečeno, bo izpolnjeno.. in po pravici povedano, me kar ima, da bi jim poslala mail in jim povedala, da sem vesela nagrade, po drugi strani pa kar malo razočarana.. sam se bojim, da bi čudno izpadla.. konec koncev, sem se prijavila iz heca in ker se je zdelo zanimivo, vendar pa sem vseeno potihem upala, da me kdo opazi, da si odprem nove poti.. upam, da se nisem preveč razpisala, ampak rada bi to svoje mnenje delila z vami.. sarcha

5rusa  

član od: 19.10.2005

sporočila: 285

16. apr 2008 0:12

Verjetno sedaj ne moreš rešiti ničesar. bi pa na tvojem mestu sigurno poslala mail na neckermanna, zarvan pa še na naslov kakšnega od medijev (morda Direkt, Slovenske novice, ali kakšnega od "ženskih cajnetngov" a la Lady, Nova ali kaj podobnega - ne vem točno, ker jih ne berem) - morda bodo zagrabili za tvojo štorijo. pa nikar sene počuti, da si bila nategnjena, sakj si prej vedela, kaj naj bi dobila kot zmagovalka - še vedno ti ostane dejstvo, da si bila najboljša. Bravo. in nikar ne skrbi - poti se bodo zagotovo odprle. lep pozdravček 5rusa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti