15. apr 2008 23:40
hojla punce.. spet jaz:)
se bom malo razpisala..:)
včeraj sem domov prejela neckermannov katalog pomlad/poletje..
takoj odprla in začela listat..pač sem tipična punca ki rada lista kataloge z oblekami..
in sem že takoj po prvih straneh postala kar malo jezna..
notri sta predstavljena lanska zmagovalca neckmodel..in začnem brati kakšne nagrade sta prejela..
bila sta na NASLOVNICI GLAVNEGA KATALOGA, odpeljali so ju na nepozabno (vsaj tako piše) fotografiranje (profesionalno) na Ptuj, sodelovala sta na prireditvi ob 10 letnici - sprehajala sta se v oblačilih kot 2 manekena.. in da ne rečem, sigurno iztržila nekaj več.. če ne od neckermanna, pa lahko da ju je opazil kdo drug.
potem pa na drugi strani piše, da bodo letos spomladi spet razpisali tečaj - no, zdaj je že mimo, in da zmagovalce čakajo LEPE NAGRADE.. LEPE!? dobro, saj sem že rekla, da je ful dobro dobit avto za 1 mesec, sam vseeno..
bo kakšna mislila, da sem požrešna.. saj vem,da je bilo že na začetku rečeno samo za avto, samo vseeno..
Kot sem že rekla, sem pričakovala vsaj eno povabilo tja k njim..
In po prebranem v katalogu sem bila kar malo jezna, razočarana, užaljena.. Vsak mi pravi "mater, so te nategnil".. ja ja, pa ne.. kar je blo rečeno, bo izpolnjeno..
in po pravici povedano, me kar ima, da bi jim poslala mail in jim povedala, da sem vesela nagrade, po drugi strani pa kar malo razočarana.. sam se bojim, da bi čudno izpadla..
konec koncev, sem se prijavila iz heca in ker se je zdelo zanimivo, vendar pa sem vseeno potihem upala, da me kdo opazi, da si odprem nove poti..
upam, da se nisem preveč razpisala, ampak rada bi to svoje mnenje delila z vami..
sarcha