16. apr 2008 5:55
Ah dajte no, cirkus delat zaradi takih malenkosti. In to samo zato, ker je nekdo dobil naslovnico, profesionalno slikanje,… nekdo pa "samo" avto za en mesec?? Me prav zanima katera Lady bi pograbila tak "škandal". Pričakovat, da si Neckermann ne bi naredil reklame pri takih nagradnih igrah, je pa čista utopija. Kaj pa je bilo treba narest v zameno za nagrado? Poslat sliko in napisat par floskul o sebi? Človek dobi nekaj, kar mu je bilo obljubljeno, potem pa tole bere. Vse lepo in prav, ampak pretiravat pa res ni treba. Kdor z malim zadovoljen ni…
16. apr 2008 20:47
Sarca, malo z zamudo sem tole videla, a vendarle...iskreno čestitam! Kljub vsemu si si odprla vsaj ena vrata, samo tega še ne veš.:) Lepo bodi in izkoristi avto. Verjetno ti ga bodo potem ponudili v odkup po kakšnih ugodnih pogojih. seherezada
16. apr 2008 21:18
seherezada je napisal/a: |
Sarca, malo z zamudo sem tole videla, a vendarle...iskreno čestitam! Kljub vsemu si si odprla vsaj ena vrata, samo tega še ne veš.:) Lepo bodi in izkoristi avto. Verjetno ti ga bodo potem ponudili v odkup po kakšnih ugodnih pogojih. seherezada |
6. maj 2008 16:26
bi spet popljuvala neckermann, pa se bojim, da bi me imele potem že poln kufer:) sarcha
6. maj 2008 16:36
Kaj pa je bilo? Mene pa vseeno zanima... ela
6. maj 2008 17:12
Pa ne mi rečt, da še nimaš avta. gaja 1
6. maj 2008 17:22
Ti kr pljuni!
lp Saša
6. maj 2008 18:07
Basti je napisal/a: |
Ti kr pljuni! lp Saša |
6. maj 2008 18:29
Sarčika, povej, mam še malo placa v kufri. tumpika
6. maj 2008 19:37
ne, avta še nimam.. naj bi ga dobila naslednji teden, pa sem ravno včeraj dobila mail z mazde, da je prišlo do terminskih sprememb pri najemu, tako da ga dobim šele konec meseca.. upam da takrat pa res.. no pa bom povedala.. včeraj sem v enem od katalogov videla ene ful dobre kopalke.. ker so mi res všeč, sem razmišljala, da bi jih naročila.. malo v hecu, malo za res sem danes poslala mail na neckermann, da bi naročila kopalke in če lahko mogoče kot zmagovalka njihovega natečaja koristim kakšne ugodnosti, npr. popust ali pa brez stroškov dostave/poštnine.. dobila pa sem tale odgovor: >Lep pozdrav Sara! Hvala za vprašanje, vendar te moram na zalost razočarati. Nagrada za tvojo zmago za Neckmodel je enomesečni najem avtomobila Mazda2, ki ga bos predvidoma pričela koristiti naslednji teden. Kaksnih drugih ugodnosti ti žal ne morem ponuditi. Hvala za razumevanje in lep dan< no, pa sem se izkašljala:)) sarchaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Pure testenine z dimljenim lososom