Bela usnjena sedežna

sabis  

član od: 4.9.2001

sporočila: 1

tema odprta - 27. mar 2008 10:26 | ogledi: 3.952 | odgovori: 8

Pozdravljeni!

Smo pred nakupom sedežne, pa me zanimajo vaše izkušnje. Kupila bi rada beli usnjeni tro-sed, ker se mi zdi, da najbolj paše v prostor. Samo me malo skrbi njegova občutljivost. Kaj pravite vi na to?

Ali mi lahko priporočite kakšnega prodajalca?

p.s: ali veste koliko se ponavadi čaka na sedežno, verjetno odvisno od zaloge...

Za odgovor v naprej hvala.

Sabina

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

27. mar 2008 10:44

Joj sabis, ti si že od leta 2001 članica, pa se šele sedaj oglašaš Kapo dol... Glede sedežne ja pa tako, da ko sva jo midva iskala (januar-februar letos), da so bile povsod čakalne dobe 45-60 dni blažkaa

STANEJ  

član od: 4.9.2006

sporočila: 186

27. mar 2008 11:01

Mi imamo trosed in dvosed v bež barvi. Kupljeno v Rutarju, dobavljeno skoraj ob pravem času(zamik 1 teden). Imamo jo že dve leti. Smo zadovoljni, razen pozimi deluje malo hladno zato si damo kako flis odejo, damo si jo tudi poleti, mogoče zato da jo bolj obvarujemo. lp STANEJ

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

27. mar 2008 11:06

Mi imamo belo (no, peščeno) usnjeno sedežno in se prav lepo obnese. Prosti vsem pričakovanjem ni občutljiva, seveda tudi malo pazimo, da ne jemo oz. drobimo čokolade (čeprav se tudi zgodi), a res ne kaj posebno. Zrelo lepo se čisti. Morda je še najbolj treba paziti an kake nove kavbojke, ker rade pustijo indigo barvo...skratka, mi smo zelo zadovoljni, bolj kot s prejšnjimi sedežnimi. aha, kupili preko kataloške prodaje Neckermann, bilo me je res strah kakšna bo, a je res OK in zelo udobna! Je pa kotna. Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 27. mar 2008 11:07:28

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

27. mar 2008 11:08

Mi imam doma bež usnjeno sedežno in če nimaš otrok in živali, verjamem daje prav prijetna za čiščenje. Drugače pa moraš obvezno čistit vsaj vsak drugi dan, ker se pozna vsaka pikica. mišika

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. mar 2008 11:11

Usnje ima rado tisto, kar ima rada koža. Sama enkrat na teden očistim garnituro z vlažno krpo, ki je namočena v voda+kako poceni gel čistilo za obraz, potem pa obrišem z oljnimi robčki. Ja, pazi na nova temna oblačila. Če se ti slučajno zgodi kak incident z barvo oblačil, se da zadevo očistiti z razpršenim kislinskim čistilom in potem zelo spiraš z vodo in potem čez ekstra doza otroškega olja. Vendelina jr.

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

27. mar 2008 11:13

Hm, tudi pri nas so otroci, sicer večji (od 9 naprej), imamo jo dobri dve leti, čistim jo pa res redko. Izgleda da naša res ni občutljiva! In nimamo nobene deke čez.

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

27. mar 2008 11:17

imamo usnjeno sedežno garnituro iz tovarne Tom iz Mirne(včasih se mi je zdelo da moram podpirati domače proizvajalce-sedaj ne več) Imamo jo že kakih 15 let,in je neuničljiva.Ker sem jo dala narediti po naročilu,sem takrat čakala 45 dni,naredili do dneva točno,.... čez leta se mi je zdelo,da je sedišče premehko,in so mi pripeljali novega,.... ker večkrat zaspim pred Tv imam zraven tudi pregrinjalo,... http://valentinas.moj-album.com/slike/11279571/YVG8 anaeva

triš  

član od: 27.3.2008

sporočila: 3

27. mar 2008 12:03

Mi imamo beš sedežno kupljeno v Rutarju,čakali nanjo 45 dni.Imam 3 majhne otroke in je super.Kupi pa si zraven čistilo in kremo za nego triš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti