Kako se počutite ve punce

Milži  

član od: 8.6.2007

sporočila: 1427

9. apr 2008 20:11

Jaz pa vsak dan uro pa pol hoje malo po ravnem malo pa v hrib.Če pa dežuja pa pride v poštev sobno kolo. Milži

Visage  

član od: 1.1.2006

sporočila: 215

10. apr 2008 20:33

Ravno sem prišla iz polurnega teka..ful je pasalo..jupi...ampak tehtnica pa nic manj ne kaze ..saj nic kaj prevec ne pazim na hrano, ampak vseeno..je pa pocutje toliko boljse Visage

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

10. apr 2008 20:35

Jaz sem pa danes 4 ure vrtela jezik s kolegico ,pa mal sva hodile.Ali je to tudi telovadba? lp goga

mala zelena  

član od: 9.7.2007

sporočila: 266

10. apr 2008 23:27

Visage ena tolažilna misel-glede tehtnice: mišice so težje od špeha zato ti predlagam da pozabiš na vago in začneš uporabljat ogledalo in meter. Dosti punc prehitro odneha z rekreacijo ravno zato, ker se na vagi nič ne pozna, ali pa še hujše... po treningu kaže več- to je normalno. Ampak če se boš opazovala v ogledalu boš pa začela opažati spremembe :) čeprav mnogo punc noče imet "preveč mišic" so ravno mišice največji porabnik energije (kalorij)... najboljše pri vsem pa je, da porabljajo tudi takrat ko ti počivaš, hehe. mala zelena

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

11. apr 2008 7:21

Danes pa jaz nisem jaz, se pozna cel teden celodnevne službe in komaj čakam vikend. če pa bi me zdajle vprašali, kaj bi počela, bi šla najraje za kak dan spat, tudi take vrste rekreacija včasih prav pride.

Loni Makaroni

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

11. apr 2008 8:51

gogad je napisal/a:
Jaz sem pa danes 4 ure vrtela jezik s kolegico ,pa mal sva hodile.Ali je to tudi telovadba?lp goga

Zavisi v kateri smeri ga vrtiš, hoja ni telovadba saj ti že beseda vse pove, se pa tudi po hoji odlično počutiš, recimo jaz nisem hodila 10 dni, pa se odlično počutimOdločila sem se, da si bom nabavila nek aparat ne vem natančno ime vibra.... ga vklopiš in si čisto pri miru, skoraj ne dihaš nakar se ti celo telo trese in v 10 dneh izgubiš 10 kg, ali poznate tole mašino? Kaj mi svetujete, mislite, da je pameten nakup?

lp

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 11. apr 2008 08:52:36

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

11. apr 2008 9:02

anamarija1 je napisal/a:
nek aparat ne vem natančno ime vibra.... ga vklopiš in si čisto pri miru, skoraj ne dihaš nakar se ti celo telo trese in v 10 dneh izgubiš 10 kg
Ne poznam, ampak tole 10 kg v 10 dneh pa ne zdrži vode, res ne! Pol kilograma na teden, to je nekako realno za pričakovat, če si res pridna in se lotiš hujšanja s polno paro - urejena prehrana in veliko vadbe, anaerobne in tiste za utrjevanje mišic. Ampak da ne boš mislila - teorijo obvladam, v praksi je pa težje in so take ponudbe mamljive, čeprav že vnaprej veš, da je čisti nateg! sara

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

11. apr 2008 9:07

Meni se je pa tehtnica pokvarila in mi je zjutraj kazala 4kg manj glede na tri dni nazaj. Če bi bilo to res, bi bilo fajn... Ampak brez muje, se še čevelj ne obuje!

mala zelena  

član od: 9.7.2007

sporočila: 266

11. apr 2008 16:52

joj anamarija jaz tud mislim da gre za nateg mala zelena

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

11. apr 2008 20:47

sara.vidmar je napisal/a:
anamarija1 je napisal/a:
nek aparat ne vem natančno ime vibra.... ga vklopiš in si čisto pri miru, skoraj ne dihaš nakar se ti celo telo trese in v 10 dneh izgubiš 10 kg
Ne poznam, ampak tole 10 kg v 10 dneh pa ne zdrži vode, res ne! Pol kilograma na teden, to je nekako realno za pričakovat, če si res pridna in se lotiš hujšanja s polno paro - urejena prehrana in veliko vadbe, anaerobne in tiste za utrjevanje mišic. Ampak da ne boš mislila - teorijo obvladam, v praksi je pa težje in so take ponudbe mamljive, čeprav že vnaprej veš, da je čisti nateg! sara
He he punce,namarija se misli deset dni samo trest in nič jest......

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti