28. mar 2008 8:26
Tudi jaz sem v zadnjem tednu precej bolj utrujena kot ponavadi. Ker delam med ljudmi, opažam, da so tudi oni. Morda k temu botruje tudi vreme. Verjetno tudi pomanjkanje vitaminov. Ko pridem domov, se prav odločam, kaj mi je storiti. Ali se uležem na kavč in tam preždim naslednji dve uri, ali naj si raje obujem copate in odidem na sprehod. Skratka, končni rezultat je moja zavestna odločitev, ne glede na stopnjo utrujenosti. Ponavadi, grem na kavč, toda, kadar se odločim za varianto sprehod, sem neizmerno bolj zadovoljna in dobim tudi precej VEČ energije, kot s samim ležanjem. Včeraj je bilo podobno. Ker je zunaj deževalo sem izbrala: peko. Energijo sem si nabirala s peko majhnih pletenic, ki jih bom danes nesla v službo. Visage, veš to se dogaja tudi nam, ki že imamo otroke. Zanimivo, dogaja se tudi njim, čeprav dosti bolj neopazno. Moj sin, je v zadnji dveh dneh zaspal že ob pol sedmih zvečer, ponavadi pa ga komaj spravim v posteljo. Sem se že spraševala, če je z njim kaj narobe. Kakorkoli že. Energija je v glavi in v petah. :) Želim vsem veliko energije še v tako nizko-energetskem dnevu!! Sonja