26. mar 2008 22:57
No jaz se nisem mislila več oglašat na to temo, pa me je mož pred kako uro zelo prijetno presenetil. Ko je ravno govora o fantovščini in dekliščini naj povem, da midva nisva imela ne eno ne drugo. Imela sva najlepšo poroko na svetu (vsaj za naju), vsega skupaj nas je bilo sedem z nama in pričami vred. Poročila sva se na sredo, za poroko sva se zmenila kar en večer v postelji, se šla takoj čez 2 dni prijavit, poznala sva se natanko šest mesecev in od prvega dneva živela skupaj. Moj sin je šel njemu za pričo, meni je šla sestrična, njegovi hčeri sva za dogodek povedala 2 dni pred poroko, moji pa ko smo bili pod gradom. Poroko smo imeli 12.15, ob 11.00 pa še nismo imeli plana kam na kosilo. No po proceduri v poročni dvorani (par slik je naredil kar matičar), smo šli na kosilo in tam so nama otroci zavezali oči, midva pa sva morala hranit drug drugega z neko sladico. To je bilo vse kar je bilo od igric. Niti oblek si nisva popackala, vse je bilo zelo prisrčno. Mojim staršem sva šla zvečer povedat za srečni dogodek, njegovim pa sva naslednji dan kar telefonirala. Nihče nama ni zameril, pa tudi če bi kaj zato, saj je bila to najina poroka, najin dan, speljan natanko tako kot sva si želela. Ampak zakaj vse to trobezljam? Jutri praznjujeva obletnico poroke in kot sem že rekla, me je mož pred kako uro prijetno presenetil z darilom. Poleg vrtnice in izbrane čokolade mi je podaril knjigo z naslovom Zlata knjiga ČOKOLADA. Prečudovita knjiga s krasnimi slikami in prav zares je zlata. In ti draga barbay, pojdi jo pogledat in mogoče dobita povabljeni kak lep navdih za darilo. Tako, zdaj grem pa gledat slikce, sline se mi že cedijo. lp Vesna