Dejstvo je, da mi ga je moz kupil, ker sem stalno tezila zaradi kulinarike, zdaj me pa zanima, ce ga kdo ima in kako je zadovoljen.
lp Vesna
Dejstvo je, da mi ga je moz kupil, ker sem stalno tezila zaradi kulinarike, zdaj me pa zanima, ce ga kdo ima in kako je zadovoljen.
lp Vesna
22. mar 2008 20:03
Glede na to, da ga ti imaš, jaz (pa verjetno še mnogi drugi) pa ne, bi bilo bolje da nam ti poveš kako si zadovoljna. Sicer pa so na medmrežju na to temo že nekaj časa tudi blogi. Poglej tja. Lisa
22. mar 2008 20:03
in kaj je to? Bernarda
22. mar 2008 20:11
Za več informacij: http://eeepc.asus.com/global/news03052008.htm
Jaz osebno nisem navdušen nad zadevami, ki imajo Microsoft serijsko vgrajen ...
Drejček
22. mar 2008 21:10
Reca si se mal zatipkala , jaz pa buljim...heh katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
22. mar 2008 21:48
Ta igračka nima nobene Microsoftove stvari, ampak ima Linux in programe, ki jih najbolj rabiš (brskalnik, elektronsko pošto, urejevalnik besedil, preglednico, multimedijske programe, neka igric, podporo za brezžično omrežje, mikrofon, zvočnike, spletno kamero itd). V bistvu ni za zahtevne uporabnike, ker je ekran relativno majhen, prav tako tipkovnica. Nismo še pogruntal, kako nastavit slovensko tipkovnico, datum itd. Da se pa na njega naložit tudi Windows XP (to pa je ena grda stvar od Microsofta), je pa malo bolj zahteven postopek. Najlepša stran tega laptopčka pa je ta, da je težak manj kot eno kilo in lepo dela brez kakršnik koli dodatnih kablov, priključkov in druge navlake, ki ponavadi prenosnike spremenijo v neprenosnike. Tisti pa, ki se ukvarjate z projektiranjem Spaceshutlov ali pa z jedrsko fiziko, verjetno z njim nebi bili najbolj zadovoljni Vesna (z majhno pomočjo moža) Vesna Milek Recko Sporočilo je spremenil(a) Reca dne 22. mar 2008 22:04:52
22. mar 2008 22:16
Mocno uporabna stvarca na potovanjih, bolj od laptopa, (lahek in z dolgo avtonomijo - skoraj 3 ure, stestirali smo ga na zadnjem potepu po Londonu), vendar je treba vedeti, da nima nic diska in nobenega CD/DVD pogona. Mislim, da je vsekakor vreden svojega denarja, ne more pa nadomestiti niti laptopa niti desktopa za vsakdanjo rabo. lp, proxima
22. mar 2008 22:30
Ja seveda, vse to drži (pa tudi to da sem se zatipkala), baje pa pridejo jeseni novi in ti bodo imeli 3x več spomina, malo večji ekran, njegova cena pa bo baje 400€. Meni zadošča¸že ta in sploh je fajn, ker je tako majhen, da ga vtakneš v vsako torbico. Na tipkovnico se bom morala še privadit, pa na Linux tudi. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Pica zvitki