23. apr 2010 10:50
A je v okolici Šmarne gore tudi kaj čemaža ?
23. apr 2010 10:50
A je v okolici Šmarne gore tudi kaj čemaža ?
23. apr 2010 11:03
Kohica, zelo veliko ga je ob Savi, blizu Tacna, se pravi, v okolici Smarne gore je! Naceloma cemaz uspeva tam, kjer je dovolj vlage, raste pa bolj v senci, vsaj tako se mi dozdeva glede na meni znana nahajalisca. Bi pa seveda nasa rimljanka znala kaj vec povedati na to temo. Ves kje je malo naprej od Tacna v smeri proti Medvodam cez Savo pokriti leseni most? Lahko se tudi peljes po cesti proti Mednem in potem pri tisti gostilni ob cesti malo pred Mednim (na desni strani) zavijes s ceste in se napotis v smeri proti Savi. No, tam ga je veliko, tik ob vodi. Pa previdno, da ne bo kdo cofnil v vodo! freshkozamurnik
sporočila: 2311
23. apr 2010 16:04
selotejp je napisal/a: |
nike, jst nism npisu d ga morš prat. Jst sm sam reku, da j lohk od lulanja polulan. Ztu ksi glih uprašala. Aja pa leonka čemaž je ztu tuk prlublen k je muderen. Čz neki let nou več. selotejp Sporočilo je spremenil(a) selotejp dne 11. 2010 19:28 |
24. apr 2010 7:04
Hvala ,bom šla pogledat........Iz Mednega čez lesen most , nato levo proti Pirničam,v smeri proti Medvodam ob Savi...a tam je? kohica
26. apr 2010 11:45
Kohica, evo sele danes sem prilezla za racunalnik. Nic cez most. Ko prides do mostu, je na desni strani ob vodi rastisce. fresh
30. apr 2010 20:58
Sem šla pogledat ...ampak nisem nič čemažu podobnega našla...a je še?
16. mar 2011 20:43
Računam, da bom ta vikend otvorila sezono čemaža. Pa kopriv tudi, sezona regrata je že v teku. Tale dež bo dobro spodbudil rast, da bo le toplo potem......
rimljanka
16. mar 2011 21:07
Mmm, čemažek ... komaj čakam ...
Blanchy
16. mar 2011 22:38
Letos bom pa tudi jaz mami nafehtala, da odpeketave malo naokoli. Čeprav ga sama ne bom shranila ne vem koliko, lahko še za katero od vas naberem ;) hec... Samo je pa dober! _tmickena_
17. mar 2011 3:10
Danes nabrala v dežju, res je lep, noben se še na njem ne pase :) EvaLunaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Svinjska ribica