17. mar 2011 14:11
Mene pa zanima zakaj uporabljate oz. zraven česa jeste čemaževe in regratove vložene cvetove. Sliši se mi zanimivo,bom probala. linolina
17. mar 2011 14:11
Mene pa zanima zakaj uporabljate oz. zraven česa jeste čemaževe in regratove vložene cvetove. Sliši se mi zanimivo,bom probala. linolina
17. mar 2011 18:54
Kot kisle kumarice.....
rimljanka
17. mar 2011 18:57
Čemaž sem tudi jaz danes šla pogledat, pa še ni pokukal ven, je še malo prezgodaj. violy
17. mar 2011 22:18
Jaz pa sem ga ravno danes nabirala. magnolija
18. mar 2011 13:40
Sem ga ravnokar nabrala za eno juhico, je še precej majhen, vzelo mi je 15 minut, da sem ga nabrala. Prejšnji četrtek ni bilo o njem še duha ne sluha. rosie
20. mar 2011 17:51
Tudi jaz sem pred kratkim prišla iz gozda in prinesla čemaž. Ga je že kar nekaj. regica
20. mar 2011 18:02
Sem ga včeraj nabrala že konkretno vrečko. Bo za kakšno omako, pa tudi v solato ga bom narezala 1x ali 2x.
Zdaj je zelo fini, mlad in mehak....
katjushka
21. mar 2011 10:19
Tudi jaz sem ga včeraj nabrala eno košaro. Je tako lep in mehak. Malo sem ga narezala med motovilec za kosilo,ostalo sem pa skuhala in zmiksala,bo za špinačo. Za danes bo pa še za čemaževe štruklje. Ga bo treba še kar nabirat,bom naredila še pesto,pa špinačo imamo najraje iz čemaža,odkar smo tako probali. linolina
21. mar 2011 19:04
Lani sem ga prvič nabirala, ko je že začel tvorit cvetove in moram reči, da se s takšnim, svežim, ne more primerjati ... tako, da kdor ima namen hitro v akcijo .... jaz ga grem nabirat spet v kratkem ....
katjushka
28. mar 2011 11:47
Sem zasledila, da ga naredite kot špinačo- Ali ima potem še vedno tako močan okus? Kakšen je recept- s metano in moko?
kattiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Karamelna omaka