17. jun 2008 8:27
prava gospodinja ima vedno predpasnik doma.Predpasnik te mora polepšati, zato si ne zaveži vsake cunje okrog pasu. O tem sem že velikom napisal. tinc2
17. jun 2008 8:27
prava gospodinja ima vedno predpasnik doma.Predpasnik te mora polepšati, zato si ne zaveži vsake cunje okrog pasu. O tem sem že velikom napisal. tinc2
17. jun 2008 9:03
MI pa na kraj pameti ne pade, ga mam v službi čez glavo...lp pero
17. jun 2008 9:14
Še dobro da je pogoj, da si prava gospodinja, da imaš predpasnik doma.
Jaz jih imam kar nekaj - torej sem prava, dobra gospodinja.
Nosim pa jih zelo redko. Običajno le ko delam torte.
Lp
MM
Sporočilo je spremenil(a) morska medvedka dne 17. jun 2008 09:15:51
17. jun 2008 10:21
Predpasnik me spominja na stare nonice...jaz pa, ko kuham sem rada komot, čim manj oblačil na sebi, tako vsaj mi ni vroče.
Anamarija
17. jun 2008 11:52
Ravno včeraj sem pekla goveje zrezke in je fajn špricalo naokoli - na žalost tudi po moji roza majčki In me je hčerka prav lepo vprašala:" Mami, a ti veš za kaj se uporabljajo predpasniki?" V izogib takšnim nezgodam se bom očitno morala navaditi na predpasnik - čeprav mi to navkljub dolgoletnemu gospodinjskemu stažu do sedaj še ni uspelo. Lep dan vsem skupaj, SMILE28
17. jun 2008 12:20
Ne me narobe razumeti, ampak ravno pred nekaj dnevi sem možu rekla , da sem postala prava "baba", ker dojim imam velike in čez pas sem tudi še zelo obilna, in predpasnika ne nosim ravno zaradi tega ker imam iz otroštva v spominu, da je to nosila stara mama, ki je bila bol bogato obložena.
LP
sladkajmo se
23. jun 2008 13:53
Prav močnim in obilnim ženskam se še posebej pristaja plavi predpasnik. Zato mizarka predpasnik gor. tinc2
23. jun 2008 14:04
kolk je fajn, ko ima eden eno samo preokupacijo v življenju - en plav firtoh.
23. jun 2008 14:41
rimljanka je napisal/a: |
kolk je fajn, ko ima eden eno samo preokupacijo v življenju - en plav firtoh. |
najbrž se mu v sanjah prikazuje kompleten ženski del kulinarike oblečen samo v "male modre predpasničke" . Ko se zbudi pa hajd na forum
Cila
24. jun 2008 13:03
Cila! Ni mi potrebno iti na forum. Modri predpasniček najdem na ženi. Rimljanka! Skoraj je res! tinc2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Bučni mufini s kremastim nadevom