19. mar 2008 7:43
Ko ga boš poslal k Simoni, ga daj pa še k meni, k boš glih pr del. JERNEJ, TI SI CAR. Malčica
19. mar 2008 7:43
Ko ga boš poslal k Simoni, ga daj pa še k meni, k boš glih pr del. JERNEJ, TI SI CAR. Malčica
19. mar 2008 8:15
Predno jaz poštudiram kaj je novega....je pa meni tole tudi ful všeč...
19. mar 2008 8:47
Jernej hvala. Ti si res "zaki", bi rekli pri nas.
lp Saša
19. mar 2008 9:00
Jernej, super na n (max možno št.) potenco! Domiselno, uporabno, priročno,...! LP Lipa P.S.: del zahvale gre tudi tvoji ženi, ker..., če bi ne bila potrpežljiva...
19. mar 2008 9:10
Fenomanalno. Pol pa ne bit odvisn od kulinarike? :) helloo Majuscka
19. mar 2008 9:10
Jernej, čestitke za to novost. Sem zelo vesela, da si to stvar izdelal Za "cvetke" pa se ne sekiraj ker se tudi mi ne naj
19. mar 2008 9:42
Logični brskalnik, ki zna brskati po tekstu v slovenščini, je IT-jevsko gledano, zelo zahtevna zadeva. Vse pohvale. Vendelina jr.
19. mar 2008 10:03
Več kot super
Cilaneznan uporabnik
19. mar 2008 10:05
SUPER, SUPER, SUPER.....B R A V O Pohvala vsem ustvarjalcem Kulinarične Slovenije. Res sem prijetno presenečena. l.p. tedi
19. mar 2008 10:11
Vendelina: Res je, poudarek je na slovenščini. Jezik je za take naloge naravnost obupen s svojimi skloni, množino, dvojino in še čem. V angleščini je to dobro rešeno in dobro deluje tudi z že narejenimi rešitvami na nivoju ssame baze.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira