8. okt 2008 20:16
Dipladenije so mi zelo zrasle v višino (ob opori). Sedaj jih bom prenesla v hišo. Na kakšno temperaturo? So lahko v dnevnih prostorih? Jih lahko malo porežem? aknelab
8. okt 2008 20:16
Dipladenije so mi zelo zrasle v višino (ob opori). Sedaj jih bom prenesla v hišo. Na kakšno temperaturo? So lahko v dnevnih prostorih? Jih lahko malo porežem? aknelab
8. okt 2008 21:21
rdecapesa, poskusi jih obdržati, tam kot dalije, krompir,....saj te nič ne stane.
rimljanka - zasebno mnenje
9. okt 2008 7:27
Rimljanka, najlepša hvala za posredovan odgovor! Bom poskusila tako, da jih dam enostavno v klet (ne v zemlji?), spomladi pa posadim. Upam, da bo uspelo. Lep pozdrav, rdecapesa
9. okt 2008 7:50
Lahko je v zemlji, če bo suha.
rimljanka - zasebno mnenje
9. okt 2008 7:50
Jaz jih imam v dnevnem prostoru že dva tedna. Mojim prijateljicam so prišle stran, ker so jih imele preveč na hladnem. Nad 15 stopinj piše v knjigah. barby
9. okt 2008 7:55
Kdaj lahko za pelargonije naredim podtaknjence, sedaj še cvetijo? mišika
9. okt 2008 8:28
Jaz sem tudi že vrgla balkonsko cvetje. Krompirje, rdeče in pa bele (ki izgledajo kot zarodek človeka)pa sem shranila. Prijateljica jih je skuhala. Bili so božanski, z okusom po kostanju. Tako da bodo tudi moji pristali v loncu. Saj mi je že vrtnar ob nakupu svetoval, da so užitni in naj jih skuham, če pa ne bom, pa naj jih njemu prinesem.
Kyara
9. okt 2008 11:17
http://www.compagniadelgiardinaggio.it/phpBB2/viewtopic.php?t=2108 - tule je nekaj v zvezi z okrasnim krompirjem. Lani sem gomolje ohranila,posadila v zemljo, pa ni bilo nic z nimi.Tako da jih bom letos poskusila ukreniniti tako kot je na sliki- v vodi, pa bomo videli kaj bo ratalo. Sem jih pa tudi skuhala, pa mi niso bogvekaj vsec Lp lucka
9. okt 2008 12:05
Dipladenije sem prejšnjo zimo prezimovala v zaprtem neogrevanem prostoru pod teraso kjer je bila temperatura precej nižja od 15 stopinj in so mi vse lepo prezimile. Poglej po temi malo nazaj. Lahko jih porežeš ze sedaj ali pa počakaš do spomladi ko boš videla če se je kakšen poganjek posušil. nsns
9. okt 2008 12:43
Miška jaz sem jih že naredila konec avgusta in že lepo rastejo. Saj nič ne de če cvetejo. lp STANEJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Pad Thai