19. apr 2010 21:09
Danes zasadila korita...lep občutek, okna so takoj lepša:) Ostajam na istem kot lani pelargonije. patty
19. apr 2010 21:09
Danes zasadila korita...lep občutek, okna so takoj lepša:) Ostajam na istem kot lani pelargonije. patty
20. apr 2010 12:30
tudi moje rožice so že posajene mamica_V
21. apr 2010 5:21
pa da se še jaz pohvalim,da sem že prejšnji teden posadila toplšne polviseče bršljinke :) tasyka 2
21. apr 2010 19:33
Vse kaze, da bo tako tudi ostalo...kokoska se ne da pregnati. lp lucka Sporočilo je spremenil(a) lucka52 dne 21. 2010 19:37
21. apr 2010 21:54
Res prekrasna rožica!!
IvaSin
21. apr 2010 22:03
Konec koncev ima na glavi rožo, a ne?
rimljanka
24. apr 2010 23:21
Ste že vse postavile korita na police in balkone? Jaz razmišljam, da bi na balkon (v stolpnici, ima veliko okno samo ni zastekljeno) posadila surfinije, mislite da bi šlo? Korito bi postavila na mizo v kot ali pa bi imela visečo košaro, če mi jo bo naštimal . lp!
24. apr 2010 23:30
Mi še nismo sadili, mačehe so še tako lepe, da jih nimam srca zavreči. V petek jih bom presadila na grede in bomo posadili poletno cvetje. Emina, surfinije so lahko precej sitne. Napada jih vse sorte bolezni, npr. pepelasta plesen. Meni se niso preveč obnesle. Dobrojedka
24. apr 2010 23:46
Dobrojedka je napisal/a: |
Mi še nismo sadili, mačehe so še tako lepe, da jih nimam srca zavreči. V petek jih bom presadila na grede in bomo posadili poletno cvetje. Emina, surfinije so lahko precej sitne. Napada jih vse sorte bolezni, npr. pepelasta plesen. Meni se niso preveč obnesle. Dobrojedka |
25. apr 2010 10:09
Pri nas končno nasadili korita za na balkon. Bršljinke in moljevke. Kombinacija rdeča bršljinka, moljevka, rdeča bršljinka. Razen na sredini balkonov, bo v koritih še krompir, ali nekaj podobega. Balkoni so cel dan na soncu in menda bo ta kombinacija ustrezala. Bomo videli. barbayKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Bowla s kozicami