22. apr 2009 14:35
LOBELIJA, MODRI ČUDEŽ tutifruti
22. apr 2009 14:35
LOBELIJA, MODRI ČUDEŽ tutifruti
22. apr 2009 16:29
http://www.bakker-holland.si/index.aspx?N=90446
Glej, na tej strani lahko poiščeš rožice tudi po barvah. Je pa malo težje izbrano potem najti v vrtnarijah.
barbara9
22. apr 2009 23:05
kozamurnik je napisal/a: |
Moja mami danes presaja pelargonije;pravi, da bo ostala kar pri teh,ker je z njimi najmanj dela. kozamurnik |
Že nekaj let se popolnoma strinjam s tvojo mami.
Sem pa v upanju na zmerne temperature že vse "nabrenkala" po oknih in balkonih.
LP, V.
22. apr 2009 23:50
jaz mam vsako leto druge vrste rož v koritah,vedno enako ni za oko in dušo inges
23. apr 2009 5:26
inges je napisal/a: |
jaz mam vsako leto druge vrste rož v koritah,vedno enako ni za oko in dušo inges |
No, stvar okusa. Mene vsako leto razveseli (oko in duha) pogled na cvetoče preproge zvončkov, na modre zaplate spominčic, na dišeče šmarnice, na mak v žitnih poljih ali kjerkoli...........
rimljanka - zasebno mnenje
23. apr 2009 7:39
Jaz imam pa letos samo rdeča zmajeva krila, vmes pa kakšno Ipomeo. Nekam bom pa še Dipladenijo vrinila, če jo bom kje dobila. Spela
23. apr 2009 18:34
jaz imam tudi letos za spremembo vse povsod zmajeva krila,prejšna leta leta sem pa imela surfinije in pa bršljinke. ninkica
23. apr 2009 21:54
Kupila: Ipomeo, vijolično in majsko zeleno. Nadalje tunbergijo, rumeno. Že cvetočo. Modro lobelijo. Tudi cvetočo. Grem po še po travico.
Nameravala: rdeče kitajske pelargonije, pokončne( nazobčani cvetni listi ), v kombinaciji z belo bakopo. Preverjeno z roza varianto pelargonij.
Rimljanka, kako kaže na eks Zidanškovi. Imaš kako fotografijo tistega okna, za radovedneže.
F r i n a
23. apr 2009 22:10
Bi morala imeti, samo ne vem, kje....... Pred enim tednom so na onih oknih cvetele še mačehe.......
rimljanka - zasebno mnenje
24. apr 2009 0:18
Poletno zasaditev sem imela v mislih. Saj lahko tisto, ki je že bila objavljena....
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako