19. mar 2008 10:55
LP Jaz sem tudi zaposlena v trgovini in to že 15 let.Naj vam povem , da je bil sistem dela pred 15 leti močno drugačen,kot sedaj...pred leti smo še sedeli in jedli malico,sedaj tega časa ni več....da ne govorim o zmotah,ki ponavadi niso zaradi malomarnosti ali "prenašanja" okli ampak zaradi hitenja,zadovoljitve kupca na najboljši možen način...skratka delo je postalo rutinsko in samo strmimo za tem,da bo stranka zadovoljna,da ne bo odšla drugam,da ne bo delala o nas slabe reklame... Če bi zdajle tole temo brale vse trgovke v SLO bi se vam najbrž vse opravičile.....ker za plačilo kakšno je (tako pač je),je treba marsikdaj požreti tudi kakšno pikro (včasih neutemeljeno) in oditi domov k družini slabe volje... Pridejo ljudje,ki so že cel dan slabe volje jih je razjezila žena ali mož.....pa kdo je kriv...prodajalka,ki mora vse prenest,ponavadi njihovo slabo voljo v svoj dom... Mal sem si dala duška ,ker vsi res nismo tako slabi trgovci in zdaj ko je čas praznikov in prave norije... vsi komaj čakamo da bo praznikov koneccccccc.. Vsi smo samo ljudje. PS:Levinja,če potrebuješ šparove nalepke,zaprosi za njih tu na forumu,pa ti jih bo katera odstopila. Sama ne delam v Šparu in jih imam že 20 za ponvo ,ki si jo imam namen kupit.Sem jih dobila iz Radencev....hvala.. Lepe praznike vam želim(baje bo sneg). Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 19. mar 2008 11:13:48