Nasmejala sem se do solz

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

17. mar 2008 12:09

Tudi tole imam zelo rada: http://www.youtube.com/watch?v=OQCImV4eoxg&feature=r Se spomnite filma? (Kaj je moški brez brkov) Jade, tebi pa še posebej hvala. Na račun Paula sem spoznala še Connie in ... ja, solz. mamaF

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

17. mar 2008 12:38

Mala Connie je cukr. Se mi pa smili, ker ima neodgovorne starše. Šestletnica bi se morala igrati, če pa bi pela, bi to počela na kakšnih prireditvah, bi morala pa to biti kakšna ameriška verzija "zlatega cekina" ali pa "veselega tobogana".....ne pa na šovih tipa Idol! A nesrečna zgodba Britney Spears (ki je tudi začela na tevejki v rosnem otroštvu) butastim staršem čisto nič ne pove? Vendelina jr.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

17. mar 2008 12:49

Tudi jaz mislim tako. Ko jo gledam, kako uživa v petju (Connie - na videih), se mi zdi, da je to RES njeno najljubše početje, igra itd. In prav tako bi uživala brez tako velikega tekmovanja, saj je bilo po njenih pogovorih z žirijo videti, da se samo zabava in da nad njo ni teže "Idola"....še dobro, da je bila žirija toliko odgovorna, da so zmago prisodili odraslemu. Mogoče bi bila za take šove edina rešitev starostna omejitev za prijavo. Bi tudi preambiciozni starši morali potrpeti in počakati... mamaF

vanilija76  

član od: 29.9.2007

sporočila: 415

18. mar 2008 7:55

kaj pa tole.... 39498.5895656019.wmv (video/x-ms-wmv) 2343kb Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76

neznan uporabnik

18. mar 2008 8:46

Vanilija76, se enkrat skopiraj link, tole ne dela. Bomo z veseljem pogledali! bberta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti