Big brother se je začel

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17817

16. mar 2008 17:52

Pomlad je tu, kooooooliko lepših in boljših reči kot BB je okoli nas! Vsaj po moje!

rimljanka - zasebno mnenje

barb*  

član od: 19.12.2005

sporočila: 157

16. mar 2008 18:07

Zgleda, da bo treba spet odpreti temo: Big brother za tiste, ki ga gledate (oz. gledamo). barby

Noa  

član od: 13.2.2003

sporočila: 716

16. mar 2008 18:54

Ja, Barb, ne bi bilo slabo. Takšne debate kot je ta, se odprejo na začetku vsakega resničnostnega šova, na vsakem forumu. No, ker sem se pa že ravno oglasila...ne gledam BB in ga nikoli ne bom. Ravno toliko sem pokukala in slišala dovolj komentarjev, da vem da to ni zame. Mimogrede - tudi filma experiment nisem in ne bom gledala. A ja, pa "španskih limonad" tudi ne gledam Pokukala pa sem v "Kmetijo" . In mi je bilo še kar gledljivo - dokler so se mestne srajčke učile kmečkih opravil in se z veseljem spopadal z novimi izzivi. Kasneje, ko so se začele spletke in metanje polen pod noge, me je minilo. Upam da tisti otroci, ki jih omenjate tukaj gor in ki naj bi gledali BB, niso mlajši od 16 let! Če so, se mi zdi to povsem neprimerno. Kaj bom počela namesto gledanja BB, ne bom razlagala, vsekakor pa imam kar velik spekter dejavnosti, ki mi bojo nedvomno v večje zadovoljstvo

***amy***  

član od: 24.1.2008

sporočila: 289

16. mar 2008 19:16

rimljanka je napisal/a:

Pomlad je tu, kooooooliko lepših in boljših reči kot BB je okoli nas! Vsaj po moje!

.....genau so! Pomladna ***amy***

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

17. mar 2008 11:26

Hja, spet nekatere pretirano skrbi za one, ki bojo gledali BB. V pomladi bom uživala na polno, zvečer bom pa tudi tv pogledala, če ne bo ničesar pametnejšega, mogoče tudi BB... Upam, da preživim... matilda

stara  

član od: 12.10.2005

sporočila: 380

17. mar 2008 11:33

Raje preberem kakšno dobro knjigo!

stara

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

17. mar 2008 11:53

Zaradi tiste pol urce zvečer pa pomladi ja ne bomo zamudili...V petkih zvečer, ko je oddaja, pa itak likam (da imam za vikend mir...) in mi je to sprostitev za zraven, hitro mine, hehe. Sem bolj "piflarski tip" in rada vem, kaj se dogaja. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 17. mar 2008 11:55:35

grox  

član od: 16.4.2007

sporočila: 38

17. mar 2008 11:57

ja če vam je tko brezveze pa ni treba gledat...naživce mi gre folk ki totalno pljuva čez bb, kolk je brezvezna oddaja pa še slabša voditeljica...na koncu pa poznajo vsako podrobnost iz oddaje! lp grox

marjeta65  

član od: 9.2.2007

sporočila: 66

17. mar 2008 12:52

točno tako, grox Tudi sama ne spreminjam svojega urnika, da bi gledala, med tednom mi je zdaj pomladi ob 8. uri zvečer itak prezgodaj, na kavč mi uspe priti tam nekje okrog pol desete. Za vikend bom pa gotovo malo poškilila, kaj se je čez teden dogajalo. Kar se pa Nine tiče, res preveč vpije na čase, ampak priznajmo ji, da v principu čisto dobro fura oddajo, sploh včeraj, ko je bila umirjena, se je lepo pogovarjala z Branetom Kastelicem. Nekateri ji pač zavidajo dober izgled in geštel, potem pa kar ne morejo mimo tega, da bi jo kritizirali za vsako malenkost. Pustite folku, naj živi, kot hoče, pa ne kritizirajte vsakega takoj, ko se malo narobe obrne, za božjo voljo. marjeta65 Sporočilo je spremenil(a) marjeta65 dne 17. mar 2008 12:53:18

macica  

član od: 22.2.2008

sporočila: 23

17. mar 2008 13:30

marjeta65 se popolnoma strinjam s tabo. Vsak po svoje, saj smo vendar različni hvala bogu in ne trobimo vsi v isti rog. Jaz BB skoraj redno spremljam, so stvari, ki so mi všeč in stvari, ki so neokusne. Tako kot v realnem življenju - ni vse popolno. Lep pozdravček, macica macica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti