Big brother se je začel

barb*  

član od: 19.12.2005

sporočila: 157

13. apr 2008 11:53

Men je tak smešn Seba zdaj, ko ma svoja oblačila gor. Take oprijete majčke in nežno modro trenirko. Nekak si ga nisem predstavljala, da bo takšen okrog hodil. Glede nato, da se takšnega deda dela in to. Mi je pa ful bedast, da so vsi Tjašo nominiral. Ful je bila dobra, ko so nalogo opravljali in Seba jo je kušnu v petek, ko so zvedeli, da bo not ostala. Ne vem no, nekak so se mi malo zamerili tile novi gospodarji. Kar se tiče pa Ninine frizure, mi pa včerajšnja ni bila tako slaba, rolada je bila pa res mal čudna. barby

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

13. apr 2008 15:51

Barb* a ni imela včeraj skoraj identične rolade? Naske danes kaže svoj pravi obraz, luksuz je fantiču malo že stopil nekam...Tjašo je grdo zmerjal, med drugim "da je fukjena", pika na i pa je bila izjava "da ma sise ko njegova glava". On ma pa 50 kg s postlo vred . Letos je BB zelo prizanesljiv, to je žalitev. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

barb*  

član od: 19.12.2005

sporočila: 157

14. apr 2008 13:17

Ja, no v petek je mela tako veliko rolado sredi čela, v soboto pa je imela več manjših. Te so mi bile bolj všeč. Sam naloge imajo pa res... zanimive?! Psi in gospodarji. Kr neki. barby

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

14. apr 2008 13:27

katka lopatka je napisal/a:
Tjaša se zbližuje z Damjano, ji je že izpovedala svojo ljubezensko zgodovino. Vidi se, da pogreša mamo.
Lahko kaj več o tem poveš prosim? Začetnica

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

14. apr 2008 13:32

Men je sicer Seba tudi ful antipatičen, ampak če si zamislim, da bi bila v koži podložnikov pa kaj vse so dali skoz-bi najverjetneje tudi sama eksplodirala. Ko je tolko slabih stvari na kupu, se sploh nimaš priložnosti pokazati v dobri luči... Začetnica

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

15. apr 2008 16:45

Eno vprašanje za tiste ki redno gledate.Jaz včasih malo poškilim in sem ful razočarana nad tedensko nalogo. Prejšni teden so zdajšni gospodarji dobesedno trpeli,zdajšni služabniki se pa ta teden ves dan izležavajo v boljšem stanovanju.Res ful ne fer... Pa me zanima komu gre ta teden bolje?Upam,da ne bo revolucije Roncolino

žabica21  

član od: 23.5.2007

sporočila: 261

15. apr 2008 18:34

jaz tudi ne prenesem sebastijana..tudi ko ima zaprta usta.tak mi je grozen da ne morem opisati. nekdo je napisal da samo pozdvigne glas ko se krega z puncami, in to je čisto res ker si nad fanti ne upa. za svoja leta bi se lahko bolje obnašal in pustil tudi drugim da izrazijo mnenje. p.s. nina tudi meni nima dobrih frizur. žabica21

*Alisha*  

član od: 7.11.2007

sporočila: 360

15. apr 2008 18:48

Ne gledam big brotherja, ampak ta sebastijan pa tud meni... kar živčna ratam če samo prestavim program in je tam, ali če grem mimo tv-ja ko kdo drug gleda. Mi grejo nasplošno na živce taki ljudje, ki mislijo da vse vejo in da iz vsake stvari delajo velik cirkus, najprej pa oznanjajo da so kao ful mirni in nevem kaj vse (uvodno oddajo pa sem gledala celo). Nina pa mi je tako na splošno gledano vredu kot voditeljica, mislim s tega stališča da je sproščena in da se vedno dobro znajde med pogovori, samo glas in frizure zamenja, pa bo. *Alisha*

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

15. apr 2008 21:07

ZAČETNICA je napisal/a:
katka lopatka je napisal/a:
Tjaša se zbližuje z Damjano, ji je že izpovedala svojo ljubezensko zgodovino. Vidi se, da pogreša mamo.
Lahko kaj več o tem poveš prosim? Začetnica
Začetnica o čem? Damjana je šla že ven 2 tedna nazaj...ali pa te zanima to od Tjaše? katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti