17. jun 2008 14:38
bluoka je napisal/a: |
Nič ni pokazal ta fant, vsaj ne tistega, s čimer so ga opisovali, da je zabaven, da ima ful energije...bla bla bla.
bluoka |
No pretiravat ni potrebno. Če navijaš na Sandija ok... Sama nisem posebno navijala na nobenega, no priznam, da sem za finale dala en glas Mateji, ker moramo babe skupaj držat. Te oddaje, ko so ga prikazali kot enega revčka nisem gledala, pa če ostale poveste po pravici kakšen se vam je zdel pred to oddajo-jaz mislim, da je bil kar zabaven, energičen glih tolko koliko se je dalo proti koncu (ko se itak že nobenemu več ni dalo), druge je vedno vzpodbujal, pa če bi že bil tako slab, bi ga stanovalci nominirali, ker bi ga skužli kot so Tajba... po drugi strani je bil pa Sandi tudi simpatičen, no tak simpatično norčav-vsaj nasmejali so se. Za mene so bili ta zadnji 4 vsak po svoje ok. Samo se mi zdi malo noro zdaj pljuvat po Naskeju, ker Sandi ni zmagal, al pa Mateja al pa "Marčelo"-hudiča nikol nevem kako se njegovo ime napiše.
Glede Nine, pa mislim, da je že ena članica napisala (mislim, da je bila Issi), da ni taka smotka v resnici, da je bila med odmori čisto drugačna in da je vse tiste kozlarije imela napisane na listku.
Upam, da ste gledali tisti posnetek Zeit geist-mislim, da je resničnostni šov dosegel točno to, kar je želel-nas poneumil. Pa nebomo se kregali zaradi tekmovalcev, ki jih osebno sploh ne poznamo in pravzaprav je bilo lahko vse od a do ž zrežirano... Ok, saj včasih pogledaš, ampak eni se mi zdi čisto preveč noter padejo.
Začetnica