2. maj 2008 11:25
Ja, Sara je mrtvo pijana izjavila, da bi edino Marcela iz bajte...Večkrat sta se tudi božala. Seveda je problem sedaj tudi Egipt. Se mi zdi, da je takrat M. že ciljal na J., ker je komaj izustil ime Sara, če se prav spomnim, ga je Nina še nekaj hecala - J. je bila pa pač vezana. Obenem pa tudi mislim, da se Sare ne bi branil, ampak je šla J. bolj konkretno v akcijo. Pa tudi M. se mi ne zdi nič kaj zaljubljen, bolj kot lanski Robert do Jasmine, da je pač izkoristil ponujeno. Bomo videli. Sicer pa se mi tudi zdi, da je Sara trezno in odraslo odreagirala na situacijo za tako mlado dekle. Če ji je Marcelo všeč, ji sigurno mora biti hudo. Taktno se je odmaknila in se prav lušno zabavata s Sandijem. Vsaj poskrbita za malo zabave. Tudi pritisk nominacij naredi svoje, ampak se punca dobro drži... Zato sem za to, da leti Saša, ki je itak izrazila željo za domov. Naske me trenutno ne moti, ne bi pa želela, da zmaga. Pa tudi sem za revolucijo, da vidimo golobčka še v luksuzu, čeprav je Marcelo včeraj zvečer rekel Jeanin, a se tu ne bo "gonil" (citiram), ona ima pa itak na obisku teto...počakajmo. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 02. maj 2008 11:26:37