29. mar 2008 8:26
Nekaj sem včeraj zasledila v živo po oddaji (če sem prav slišala, ker so res govorili potiho), da so se gospodarji pogovarjali, kako so si dajali znake pri žrebu - z očmi in rokami, Marku pa seveda ne...Pa šele potem so se "spomnili", da bi Marka morali izločiti iz žreba. Nekaj se je Jeanine hotela žrtvovati zanj, pa je potem ugotovila, da se zanjo noben ne bi in se potem pač ni. Pa tudi sam žreb ni bil korekten. Marcelo se je izkazal sicer kot hiter v razmišljanju (plus točka), vendar je prvi žrebal Marko in izžrebal prazno roko, kar je kar avtomatično pomenilo izhod ven (tega prej ni noben določil kaj bo kriterij za ven). Mislim pa, da si je pri ljudeh spet pridobil simpatije s tem prestopom, torej so mu gospodarji v bistvu naredili neke vrste uslugo.
Marko pa sploh ni tako "ubogi", saj ima na mesec 600€, več kot kdo, ki gara po 8 ur. Pa vse ima zase in nobenih računov. Saj je že Damjanca rekla, da on NOČE spremenit svojega statusa, ker mu gre kar fajn. Ona mu je službo ponudila pri sebi, pa ni bilo kakšne pozitivne reakcije iz njegove strani. Tudi njegovo sovraštvo do mame mi sploh ni všeč. Ne more človek pri 29 letih tako z gnusom in antipatijo govoriti o svoji mami - je le ena sama, še celo 19 letna Sara mu je to rekla.
Sicer so ga pa na strani BB označili kot "homoseksualnega shizofrenika".
katka
http://katka-lopatka.moj-album.com/
Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 29. mar 2008 09:00:03