4. maj 2008 10:31
Ja, ampak včeraj ga pa ni bilo v studiu. barby
4. maj 2008 10:31
Ja, ampak včeraj ga pa ni bilo v studiu. barby
4. maj 2008 13:07
Joj, pol sem ga pa v petek res zgrešila, ker sem nekaj okrog skakala (včeraj ga pa ni bilo). Kaj je pa kej povedal??? mandarinca
4. maj 2008 13:49
Sej tudi Dejanjebilna soboto v studiu le zaradi tega,da bi kao s Tjašo razčistila. V soboto je oddaja za tiste ki letijo ven z glasovi. Pomojem bo letela zdej Jeanine,ker res je mal čudno to naredila. Tko da ...naj gre vn pa razčisti kar ma za razčistit. evagirl
4. maj 2008 16:17
Aja,včeraj ga pa res ni bilo. Pa nič pametnega,da mu ni žal,da je šel ven,da ga je bila punca zelo vesela....meni je bil on ful faca,iskren,direkten,pa všeč mi je bilo njegovo razmišlanje.Pomoje bi precej deleč prilezel... Kar se pa Žanin tiče...ok,kul če jo je fant maltretiral ipd. ampak halo.4 leta???!!In ravno zdaj,med oddajo se je tako odločila.Lahko bi mu že kdaj prej rekla ne pa da se zdaj dela najbolj bogo deklico,ki jo vsi pluvajo ipd.Meni ni bila nikoli všeč,zdaj pa sploh ne. Jaz upam,da ne bo šla ven Mateja,ker mi je vredu punca,nič ne komplicira pri hrani ipd.Čeprav ju s Tajbom večina ne mara...ne vem no. Moj favorit je bil Sebastjan,zdaj mi je pa vseeno dko zmaga,čeprav ne želim,da bi bil to Sandi ali pa Sara. Roncolino
4. maj 2008 19:19
Roncolino, napisala si, kot bi meni brala misli
Lep dan in veliko se smejte
4. maj 2008 22:00
Joj, to britje intimnih Sandijevih predelov...men je blo tko hecno Face-Sara in Sandi. Ponoči pa je Nejc napadal Jeanine, ni pustil da se valja po Marcelotu, haha. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
4. maj 2008 22:12
Skregali sta se Mateja in Jeanin,danes je Mateja zaradi tega jokala,ampak nič nevem zakaj je šlo.Ve kdo? Mislim,da je Mateja kar rada v središču pozornosti in zelo rada komandira. Kristina
4. maj 2008 22:16
Ja slučajno sem gledala v živo. Videlo se je, da Mateja in njen ET taktizirata in da sta se zato spravla nanjo, da bi jo pač spravila pred gledalci v slabo luč. Ampak nista mogla skrit, da ne govorita iz srca pač pa res samo zato. Res pa je, da so bili vsi malo pod gasom, no vsaj ET in se ni dal in dal in je skoz govoril eno in isto 30 x je ponovil. Je pa bilo lepo videt Marčelota, kako se je postavil za Jeanine. No in ko je Matejo to danes ugotovila, da sta pač šla predaleč je pač jokala, da ona ni to mislila. Tako nekako nakratko.
SILVA
4. maj 2008 22:25
Ja, tako je bilo. Medtem, ko je Sara v kadi brila Sandija, je bil ta kreg. Sicer je Taybi družinica hotela napiti Jeanine z bovlo, ampak ga punca dobro nese, kar vemo že od prej, in jima ni uspelo. Sama sta prej zapadla pod vpliv alkota in sta se spravila na J. Potem je Mateja le sprevidela, kam to pelje in je Tayba poskusila ustavit, da je pa zdaj dosti. Tudi kasneje sta imela sama pogovor o tem, kako je to izpadlo zunaj, in Taybi je bil spet ponižen ko cucek. Ker onadva sta tole igrico dodobra naštudirala, saj se vidi kako pogledujeta proti kameram, ups kako sva izpadla. Zdaj pa tolče slaba vest... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
4. maj 2008 22:36
Meni pa tale Mateja in Eltajb gresta pošteno na živce,čeprav big braderja spremljam samo po TV.Se popolnoma strinjam s teboj Katka Lopatka. kalciclKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami