15. mar 2008 13:47
Upam, da ne bodo imeli živali. Mogoče kake miške ali ščurke, pa še tem ne privoščim, da bi bili tam. Jelenckova
15. mar 2008 13:47
Upam, da ne bodo imeli živali. Mogoče kake miške ali ščurke, pa še tem ne privoščim, da bi bili tam. Jelenckova
15. mar 2008 14:03
Kr nej jih dajo na smetišče žvet al pa še kam k bi blo huj. Kdor podpiše, da se gre te zadeve mu čist prvoščm, nej ga ponižajo do amena. Kaj vse za slavo nekateri nardijo. Pa ko bi vsaj kej pametnega počel. Da bi jih nagnal v naravo smeti pobirat, al pa pomagat kam, tko so pa vsi tm not iz lastne koristi - za svojo slavo pa za denar. Kam je šel pošten svet, kjer si zaslužijo najbolj delavni največ, luftarji pa to kar pač luftarjem pripada. Že 100-krat prežvečeno, prebavljeno in izločeno, pa so ljudje še zmerom fascinirani nad idejo zaprtja v kletko nekaj seksualno nepotešenih ljudi, ki nimajo kam s svojim življenjem. No vsaj za kakega psihologa dobra tema za doktorat... Ljudje Božji poglejte raje kakšen dokumentarc! Urša
15. mar 2008 15:20
Pri nas bomo kar pogosto spremljali velikega brata. Mi je prav, da zaostrijo pogoje bivanja, tako bo za nas gledalce toliko bolj zanimivo gledati z istim namen izberejo tudi stanovalce, da so čim bolj različni po značaju, poklicu, skratka vsem, da je med njimi čim več nesoglasij in provokacij. Nagrada pa tudi ni majhna, naj si jo najboljši zasluži. tadeja 13
15. mar 2008 15:56
urssa je napisal/a: |
Pa ko bi vsaj kej pametnega počel. Da bi jih nagnal v naravo smeti pobirat, al pa pomagat kam, tko so pa vsi tm not iz lastne koristi - za svojo slavo pa za denar. |
15. mar 2008 18:16
Jaz pa BigBrotherja nikoli nisem gledala, pa najverjetneje 99,9% ga tudi nikoli ne bom. Vem, zakaj se gre (da ne bo kdo rekel, kako pa vem, da je zanič, če pa ga niti ne gledam), ker pač izveš iz drugih medijev in hočeš nočeš slišiš, kaj ljudje pravijo o tem. Nevem, kakšen je smisel gledat take realšove. Zelo bi me zanimalo (pa nočem oddaljevat od prvotne teme), zakaj ga gledate (BigBrotherja namreč), kaj se vam zdi tako zanimivega na njem, da vas pritegne? Bom vsaj malo bolj poučena o tem. Ok, mejte se! ***amy***
15. mar 2008 18:24
Kam je šel pošten svet, kjer si zaslužijo najbolj delavni največ, luftarji pa to kar pač luftarjem pripada. |
Ljudje Božji poglejte raje kakšen dokumentarc! |
15. mar 2008 18:53
***amy***, moje razloge, zakaj ga bom gledala, sem napisala zgoraj, si lahko prebereš.
Svet se pač vrti v to smer, da ne zasluži največ tisti, ki najbolj pridno dela. In iskati krivce v akterjih Big brotherja se mi zdi hecno... Če vas to že moti, naj vas raje moti, da na ta način služi Mobitel, pa A-kanal, pa še kdo. Ti revčki v hiši bodo deležni kvečjemu pet minut "slave".
Še vedno zagovarjam stališče, da lahko z dobro mero zdrave pameti tudi kaj koristnega in vzgojnega ven potegneš... Pa ne mi zdaj rečt, naj kakšen dokumentarc pogledamo
jasna
15. mar 2008 19:38
Meni se zdi Veliki brat vseeno boljši kot kakšna španska limonada ali celo naša slovenska nanizanka.Letos so res izbrali luštna dekleta in lepe fante in bo zanimivo opazovat njihove značaje in reakcije.Če ne drugo so pogumni že zato, ker so se prijavili, koliko so zreli pa bomo videli.Glede seksa je pa reklama da dobijo čimveč gledalcev in seveda tudi denarja .Nekomu paše gledat, nekomu ne.Jaz če mi ne paše ne gledam. ITA RINA
15. mar 2008 19:39
Se da kej pozitivnega ven potegnt ja... Zmeri je zanimivo gledat kako se ljudje znajdejo v različnih situacijah. Iz psihološkega stališča je to zanimivo. Zdi se mi da čeprav teli dobijo le svojih 5 minut slave je to dovolj, če se znaš tržit. Se mi zdi, da je tud voditaljica sama to dokazala. Kar je tu žalostno, je to, da se prihodnje generacije učijo na tem kako je enostavno ratat slaven in bogat - "greš pač v eno bajto, bolj ko delaš bedarije, bolj si te ljudstvo zapomni". Mogoče ta slava res ne traja dolgo, jo pa pridobiš skoraj brez truda in ravno v tem je čar. Kdo si bo tele ljudi zapomnu čez kako leto? Nihče. Nobelovi nagrajenci pa so zapisani v zgodovino - ampak kaj ko je treba za kaj takega preveč truda.... No mogoče bi si zapomnili koga, ki bi res "štalo" naredil v temu velikem bruderju - naprimer, da bi sprožil upor in ne bi počel tega kar sliši po zvočnikih. Nekdo se bo enkrat moral upreti takim stvarem... Urša
15. mar 2008 19:42
Hihi, menda ne boš rekla, da ne maraš dokumentarcev, Jasna? Hecam se. No, saj vem, da smo ljudje pač različni, da imamo različne interese, da ne razmišljamo vsi enako. In da nam je nekaterim BigBrother pač nezanimiv, drugim pa predstavlja zabavo, sprostitev. Saj ne rečem, vem, da se s pridnim fizičnim delom dandanes da zaslužit vedno manj. Povpraševanje je predvsem po "trženju lastne pameti", če tako rečem. Moraš se postavit zase, povedat jaz znam to pa to, dober sem, splača se me resno jemat. In proti vsemu temu nimam nič. Spoštujem tako fizični napor kot tudi umsko delo. Česar pa en spoštujem - lenuhov! In če si BigBrotherjevci že tako zelo želijo "slave", naj si jo najdejo na "pošten način" - z delom. Da se bodisi lotijo dela na polju, v tovarni, ..... (kjer pa prav gotovo ne bodo prilezli do slave), ali pa se potrudijo, napnejo možgane in se lotijo donosnejšega posla. Po izbiri. Ampak naj nikar ne lenuharijo. In potem pričakujejo "slavo" (pa čeprav jo dosežejo, je navsezadnje itak le kratkotrajna!). ***amy***Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Ribja juha s testeninami