28. apr 2008 9:44
Mene tudi včasih ma, da bi, pa si potem premislim. Začetnica
28. apr 2008 9:44
Mene tudi včasih ma, da bi, pa si potem premislim. Začetnica
28. apr 2008 9:57
Neštetokrat sem se že šla tisto igrico "štej do 10", "štej do 100"... preden nekaj rečeš. Prisežem, lahko štejem do 1000, pa bom še vedno želela povedati isto. In doma sem se že velikokrat sprehodila do vrh stopnic in se vrnila nazaj v spodnji štuk in povedala svoje. Zaenkrat (opa!!! poudarek na zaenkrat!) me je jezik večkrat spravil v dobro kot v slabo. Pa saj se me navadiš... človek se vsega hudega navadi Sem pač malo bolj gobezdava kot bi bila lahko... se pa trudim...
Lep dan in veliko se smejte
28. apr 2008 11:46
Pa ni na spletni strani napisano, da je samski ta Seba... http://bigbrother.24ur.com/bb_player.php?player_id=13 Začetnica Sporočilo je spremenil(a) ZAČETNICA dne 28. apr 2008 11:48:46
28. apr 2008 11:55
Punce, jaz se vam iskreno opravičujem vsem skupaj, če sem vas mogoče užalila, ker sem napisala, da te oddaje ne gledam. Saj sploh nisem mislila tako negativno, ampak včasih stvari, ki so napisane, res zvenijo čisto drugače, kot pa bi bile izrečene. Čeprav se mi pa zdi, da so tudi nekateri drugi imeli ne ravno pozitivne komentarje, ne samo jaz. Ampak kakorkoli že... lep dan vsem! Da si ne bomo samo kazali jezikov. Mamba
28. apr 2008 11:59
mambica je napisal/a: |
Punce, jaz se vam iskreno opravičujem vsem skupaj, če sem vas mogoče užalila, ker sem napisala, da te oddaje ne gledam. Saj sploh nisem mislila tako negativno, ampak včasih stvari, ki so napisane, res zvenijo čisto drugače, kot pa bi bile izrečene. Čeprav se mi pa zdi, da so tudi nekateri drugi imeli ne ravno pozitivne komentarje, ne samo jaz. Ampak kakorkoli že... lep dan vsem! Da si ne bomo samo kazali jezikov. Mamba |
28. apr 2008 12:16
ZAČETNICA je napisal/a: | ||
|
obema Začetnica Seba pa je verjetno zato dan pod kategorijo "samki", ker je že na začetku BBja povedal, da sta s punco dogovorjena, da jo v to (hišo BB) ne bo vpletal ker ona noče biti medijsko izpostavljena.
28. apr 2008 12:34
No ve ga pa mate za grobijana-poglejte kako je razumevajoč... Začetnica
28. apr 2008 12:37
Vsaka skala skriva v sebi nekaj mehkega- in Seba je res tipičen primer tega. Saj odkar se je spokala Damjana, je bil še kar vredu (imel je svoje momentalne napade- ampak kdo jih pa nima. Ženske se lahko v takšnih primerih zgovarjamo na menstruacijo, moški se pa pač ne morejo ). Meni je bil kar simpatičen in bi mu privoščila zmago... se mi zdi, da je najman taktiziral in pokazal pravi jaz (torej tudi tistega zlobnega).
28. apr 2008 12:46
Na koga pa zdaj navijaš? Začetnica
28. apr 2008 12:48
Meni se je pa nekaj zdelo čudno... Prvo noč v hiši je cel čas božal Tamaro. Zaljubljen človek, četudi malo pod "gasom", tega ne bi počel. Potem pa ta zaščitniški odnos. Meni se to zdi malo za lase privlečeno. Prvih par tednov sploh ni omenjal dekleta. Ko mu je pa začelo malo "gustit", pa je bila priročni izgovor, pa še čustven je izpadel. Če bi jo hotel obvarovat pred pozornostjo, naj bi bil tiho. Tako pa...ne vem, no. Pa tudi telefonski klic, takoj ko je prišel iz hiše. Dečva se mi ni zdela nič kaj preveč šokirana, vsak kak krik bi presenečenja lahko pričakovali . Bila pa je na Gorjancih, kar ji že očitajo, da se smuka naokoli, pa tudi nad situacijo ni bila seznanjena. (Vemo, kako je Mateja visela non-stop pri računalniku...). Če bi mala vedela, kako že nekaj časa "trpi" in bi ji bilo mar, bi reagirala malo drugače, vsaj za moje pojme. Sicer pa mora biti precej mlajša od njega, če namerava on z njo na absolventa. Vse skupaj mi deluje malo nezrelo, meni se sedaj niti pod razno ne bi dalo med kake absolvente Aja, pa še njegovo vprašanje na koncu, če je še njegova... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Jabolčne kremšnite