15. mar 2008 9:53
Pri nas smo ga gledali, ker je tavečja že cel teden govorila o tem (puberteta se je dotika, kaj čemo)...
In sem bila zelo pozitivno presenečena!
Pozitivno s tega vidika, da se mi zdi, da so izbrali karakterno zelo zanimive ljudi, pa tudi dogajalo se jim bo full... Najbrž bo tudi kmalu zaropotalo, izbranci v luksuznem stanovanju, ostali v štali... Če se prijavis v Big brotherja, pač moraš računat na vse, tudi na to, da ne boš imel svoje postelje in oblačil, he he...
Ne bom ga redno spremljala, prav gotovo ne, gledala bom pa tedenske oddaje, tudi (morda predvsem) zaradi Nine, ki se mi zdi fenomenalna voditeljica! Kako se znajde! Ja, motilo me je njeno vreščanje na začetku, ampak v studiu se je na srečo umirila. Ji je pa za čestitat, vodit 3-urno oddajo v živo, to ni kar tako.
Veselim se, ko bom opazovala značaje ljudi in njihove reakcije ob dogodkih v hiši... s tega vidika mi je Big brother zanimiv. Tisti, ki pa išče v njem nekaj "globjega", bo pa spet "šimfal" in kritiziral! Vsaka oddaja je lahko vzgojna, če potegneš ven prave stvari! Tako da mi bo oddaja hkrati tudi priložnost za pogovor s tamalima, naj vidita, kaj vse se dogaja! In ju tako navajala, da se lahko sami odločata, kaj je prav in kaj ne. In ju ne slepila, da tistega, kar je narobe, sploh ni.
Uh, sem napletla...
Lep dan vam želim, gremgrem pogledat, če je testo vzhajalo, bomo s tamalimi pekle zajčke
Sporočilo je spremenil(a) jasna1 dne 15. mar 2008 09:59:04