13. mar 2008 18:27
Robida, ne vem, koliko je tvoja hcerka stara, ker imam doma eno najstnico (16 let), ki si je lansko leto na vsak nacin zelela en telefon za 250 eur, kaj vse da ima, res mi je tako razlagala, da sem skor verjela, da se bo se ucil in pospravljal namesto nje. No, salo na stran. Pac sem ji lepo razlozila, da se mi zdi to too much predraga stvar in dokler si jaz kaj takega ne privoscim, s tem, da hodim vsak dan v sluzbo, ga tud njej ne bomo kupili. In potem je prisla na dan z idejo, da bo sla cez pocitnice delat in si ga sama zasluzila. Bravo, sem bila takoj za to. Cel lanski julij je pridno delala preko studenta, zasluzila evcke in si ga kupila. O ja, ko bi videli, kako zna cenit ta telefon. Normalno da bolj, kot bi ji ga kupila jaz.
Hocem samo to povedat, da imajo danes otroci prevec vsega. Od mp3, do racunalnikov, telefonov...Najhuje pa je, da si nekaj umislijo in potem se mislijo, da tisto kar morajo imet. Robida premisli, ce ni se kaksna taka stvar, ki bi jo tvoja hcerka trenutno bolj potrebovala kot pa ta telefon.
vida70