30. mar 2013 10:34
zvonkaK, vuuaauuu!! zelo lepi so ti uspeli! čestitam
Mamka Bršljanka
30. mar 2013 10:34
zvonkaK, vuuaauuu!! zelo lepi so ti uspeli! čestitam
Mamka Bršljanka
30. mar 2013 12:27
Tole so pa naši letošnji, čebulni in refoškovi
Ninja24
30. mar 2013 13:59
Pirhi, barvani v čebulnih olupkih, grozdnemu soku in teranu.
Pisanice sicer niso letošnje, jih pa sicer vsako leto naredi možev stric.
rrr
30. mar 2013 14:14
Pri nas smo jih pa letos prvič tudi v rdečem vinu, sicer samo 3 za probo, ampak se res lepo svetijo, tako da drugo leto spet ponovimo ostali pa v čebulinih olupkih
Roncolino
30. mar 2013 14:24
Turbika, te barve imam za okrasevanje tort in cupcakesov. Drugace pa sem eno tako zivo barvo cisto poceni dobila v italiji v marketu. Neka avstrijska barva schimek v paketkih kot so tisti slovenski mali. Res nore neonske barve. Se bolj kot americolor. Ja prisle so se bolj neonske kot na tej sliki. Imela sem bela jajca. Na teh najlepse pridejo neon barve.
drugo leto pa spet kaj bolj natur. Tele z vinom so mi zelo zelo lepe!!
30. mar 2013 15:08
To so pa naši pirhi obarvani v čebulnih olupkih.
kepca
30. mar 2013 16:21
Refoškovi pirhi..so precej temni..svetijo se pa zelo lepo :)
lp goga
30. mar 2013 17:52
Evo, jaz sem tudi ravnokar pobarvala jajčka. Nisem imela terana pa merlota, sem pa refošk uporabila. Kar se tiče lupljenja svežih jajčk: mislim, da sem pri Jamie Oliverju zasledila, da jih normalno skuha, potem v kozici stere in pusti v hladni vodi par minut, da se voda malo nabere pod lupino.
Lahko pa se jajce olupi na ta način: http://www.videojug.com/film/fastest-way-to-peel-a-bo
30. mar 2013 18:12
V kaj so pa tile oblečeni?
Blanchy
30. mar 2013 18:58
Blanchy, nisem vedela, sedaj pa vem - sem prebrala na FB .
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Bruschette s paradižnikom in kumarami