4. jun 2008 12:32
Od vodovodnega stolpa prva ulica levo Irena
4. jun 2008 12:32
Od vodovodnega stolpa prva ulica levo Irena
4. jun 2008 16:33
OK si bom zapomnila....radi pa gremo v Santa lucijo.... lp goga
4. jun 2008 17:29
Mi pa v "Italijo" Irena
4. jun 2008 18:25
Me posavke bi pa lahko imele kakšen zbor, v kateri od naših dobri gostiln... tejka77
4. jun 2008 18:36
Mi pa najraje zahajamo v Marijo Magdaleno na Jesenicah na Dolenjskem. Imajo izredno dobro hrano, med ostalim čudovit morski liist v čebulni marinadi in tudi daleč najboljšo prekmursko gibanico. Vsaj po našem okusu, seveda.
Najboljšo mehiško hrano in pizze pa najdete, spet seveda po našem okusu, v Margariti v Krškem.
Lp, Keka
5. jun 2008 8:59
Se strinjam s teboj, Keka.
Ognjič
6. jun 2008 18:11
POSAVKE Ko sem še živela na tam čudovitem koncu Slovenije sem tudi jaz zahajala v Santa lucijo.So bile najboljše pizze vsaj takrat.Sedaj pa ima baje ni še preverjeno iz moje strani odlične pizze PETRIŠIČ V PIŠECAH.Bom preverila julija ko grem domov v Dednjo vas.Če je kdo za se posavci in izseljeni posavci lahko dobimo kje med sedmim in desetim julijem chappy
6. jun 2008 19:45
Margareta v Krškem ima pa naj naj mehiško hrano
6. jun 2008 20:21
Mi tudi v "Italio"v Brežicah ali pa sedaj Pajek v Krškem. janadam
6. jun 2008 20:57
Kaj pa Splavar,ima še dobre pizze? Glede "Italije in Margarete" se strinjam z vami,da so zakon. Mislim da bo treba organizirat en posavski čvek ob kavici ali soku. balonkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Moje štručke