kupujem novo kuhinjo,rada bi tako čisto po meri,moderno.a kdo ve kateri mizar jo naredi kvalitetno in ugodno
pesterna
kupujem novo kuhinjo,rada bi tako čisto po meri,moderno.a kdo ve kateri mizar jo naredi kvalitetno in ugodno
pesterna
7. mar 2008 15:13
Iz kje pa približno si?
7. mar 2008 15:34
sem iz krškega,gledala pa sem že v excelu v lj-tu mi ni blo všeč,pa še pri mizarstvo erjavec v lj,kjer je pa kar solidno-se da dogovorit pesterna
7. mar 2008 15:51
Ko sem jaz kupovala kuhinjo (pred šestimi meseci), sem jo morala dati delati po meri, ker s standardnimi elementi ni šlo. In tako sem dala kar nekaj predračunov izdelati različnim mizarjem. Cena za mojo kuhinjo je bila od 2000 do 4000 eur, pa sem dala pri vseh enake materiale in enako postavitev. Sem nato izbrala najcenejšega (družinsko mizarstvo iz Ljubljane), in moram priznat, da se mi zdi kuhinja kvalitetna, odlično narejena, res pa je, da jo imam šele 6-7 mesecev. Svetujem ti da obiščeš nekaj ponudnikov, lahko jih najdeš na internetu (tako sem jaz iskala) in daš izdelati predračune, da ne boš preveč plačala. Jaz ponavadi nisem ravno za najcenejše stvari, še vseeno mislim, da je boljše dati malo več denarja...vendar se k sreči pri moji kuhinji nisem uštela.
7. mar 2008 16:08
no,sem že neki iskala,pa pri določenih mi izdelava ni lepa.pri katerem mizarstvu si ti dala delat?ker jez mam tud rajši malo dražje,samo da je kvalitetno.zdej mam marlesovo kuhinjo staro 28 let,pa je še dobra,samo ni več funkcionalna pa tud rjave barve se naveličaš. pesterna
7. mar 2008 17:00
Sem ti poslala na ZS sporočilo.
7. mar 2008 17:49
v mirni peči pri novem mestu je en ful dober,pa dela po trendu,sporoči ,se pozanimam za št. mesniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Browniji s temnim pivom
Jaffa torta