7. mar 2008 16:42
V Lisci je trgovina odprta med tednom od 8.zjutraj do 18.ure zvečer, v soboto pa od 8. do 13.ure. V trgovini je res, da je prodaja rednih serij, imajo pa tudi akcijski kotiček, kjer prodajajo marsikaj. Odvisno kaj rabiš in na kaj naletiš je pa tudi končni izplen.
Dvakrat na leto imajo tudi razprodajo, nekje sredi junija in okrog Miklavža. Takrat se res splača prit, ampak ne hodite tisto popoldne, ko se prodaja začne, ampak je manjša gužva drugi dan, t. j. običajno sobota. Se da tudi probat in čakanje na blagajni ni tako dolgo kot prvi dan. Običajno se manjkajoči artikli zvečer dopolnijo za naslednji dan prodaje.
Je pa najbolje, da kdaj tudi kar pokličeš v trgovino, pa ti povejo, če slučajno dobijo kaj v akcijo. Mislim da bo ravno zdaj (mislim da po 17.zopet eno znižanje), bom preverila.
V Kopitarni pa imajo isto akcijski kotiček, pa celo leto prodajajo vzorce in druge znižane artikle. Tudi jaz grem zelo nerada na njihovo razprodajo. Imajo strašno gužvo, se mi je že zgodilo, da mi je nekdo iz rok spulil cokle.
Gobica