7. mar 2008 17:42
ja to je to...moja mami ki nikoli ne peče! že 1 teden govori da bo to spekla.Hmmmmmmm...bomo videli :) Roncolino
7. mar 2008 17:42
ja to je to...moja mami ki nikoli ne peče! že 1 teden govori da bo to spekla.Hmmmmmmm...bomo videli :) Roncolino
7. mar 2008 21:19
Tole "Ledeno nebo" iz časopisa je nam je ravno danes za po kosilu tašča prinesla. V časopisu ga sicer hvalijo kot "super lahko sladico, ki ne redi ..."ali nekaj takega, jaz vam pa povem da je kar precej "žmohtno". Kar preveč za po kosilu. Ampak...je pa zeloooo okusno! Tiste, ki imate rade jajčne kreme, boste navdušene! mamaF
8. mar 2008 13:29
mamaF to smo se tudi mi smejali...nizkokalorična z 25dag margarine,2 smetanama,14 žlic sladkorja... Je pa super.Je mami potem včeraj le spekla in ji je dobro uspelo. Pa še eno opozorilo (sicer tisti ki več pečet to veste,se pa kakšnemu začetniku lahko ponesreči) V receptu piše da gustin zjajci zlijemo v vrelo mleko in odstavimo.OBVEZNO je treba mešati toliko časa da se zgosti.Sem tajčila mami naj še meša "Ne,če piše v receptu da moram odstaviti".Pa so prišli potem prijatelji na obisk pa da mami to na mizo,pa reče moški "o to sme pa jaz delal,pa mi ni uspelo.Je bila krema tekoča...jaz sem takoj odstavil z ognja" RoncolinoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso