zanima me kako pripravljate domač jogurt, včasih ga kupim v BTC na tržnici pri eni gospe iz Gorenje vasi in je odličen
Lepo pozdravljeni
alenka
zanima me kako pripravljate domač jogurt, včasih ga kupim v BTC na tržnici pri eni gospe iz Gorenje vasi in je odličen
Lepo pozdravljeni
alenka
6. mar 2008 9:30
enostavno. liter mlačnega mleka (cca. 35-40 oC), 1 dl jogurta ali jogurtove kulture po navodilih in pustiš na toplem čez noč. zjuraj je jogurt nared. dober tek. ps. boljše kot je mleko (polno, nehomogenizirano) in boljša kot je živa jogurtova kultura, boljši bo jogurt. iz tega domačega jogurta seveda lahko delaš jogurt praktično v nedogled. vedno si prihani 1 dl... podobno kot z drožmi... cellnet Sporočilo je spremenil(a) cellnet dne 06. mar 2008 09:32:31
6. mar 2008 10:16
Upam, da ti kaj pomaga tale link. Veselo na delo..... http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6188
6. mar 2008 10:19
kje pa se dobi jogurtova kultura alenka
6. mar 2008 10:38
Kupi navaden jogurt v lončku - v trgovini. lp, elbaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom