razmišljam o nakupu vodnega sesalca Delfin ,pa bi prosila če mi posredujete izkušnje. pripomb in pohval bom vesela.Dostikrat ste modro izrazili mnenja in nam ,tudi meni ,prihranili neuporaben nakup.hvala za mnenja
jampina
razmišljam o nakupu vodnega sesalca Delfin ,pa bi prosila če mi posredujete izkušnje. pripomb in pohval bom vesela.Dostikrat ste modro izrazili mnenja in nam ,tudi meni ,prihranili neuporaben nakup.hvala za mnenja
jampina
6. mar 2008 9:37
Zdravo! Jaz imam še starejši tiip tega sesalnika in imam z njim kar dobre izkušnje, ker vse narediš ob enem pometaš in še pomiješ. Zadnje čase ga uporabljam tudi pri odtaljevanju zamrzovalne skrinje. Ko odtalim led, vzamem ta sesalnik in z njim posesam vodo, ki ostane od odtaljenega ledu. Včasih ostane tudi še kakšen košček ledu; vendar to ni ovira. Potem pa skrinjo samo še obrišem s suho krpo in jo ponovno uklopim. Videla sem tudi novejšo različico tega sesalnika, dodali so mu cel kup dodatne opremi, ki je moj še nima. Je pa ta sesealnik zalo uporaben, če imamo doma astmatika, saj z njim lahko očistimo tudi jogije in kavče, prav tako preproge. Zdaj ima na voljo celo aroma terapijo. Upam, da sem vam pomagala k odločitvi za nakup sesalnika. LP.Ursula.S
6. mar 2008 14:53
ursula.s hvala za mnenje lp jampinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Hot dog v listnatem testu