9. jul 2015 20:06
Moram dodati piskerček, da je prva sezona true Detective res vrhunsko posneta, razvoj likov pa tudi zgodbe je odličen. Me je pa žal 2. sezona popolnoma razočarala :(
Roncolino
9. jul 2015 20:06
Moram dodati piskerček, da je prva sezona true Detective res vrhunsko posneta, razvoj likov pa tudi zgodbe je odličen. Me je pa žal 2. sezona popolnoma razočarala :(
Roncolino
10. jul 2015 10:05
Tudi jaz sem si ogledala dve epizodi od druge sezone in je res videti mlačno ;-(
francis
28. nov 2015 19:14
Danes, na planet tv ob 22.05- POD TOSKANSKIM SONCEM, zelo luštna romantična komedija, priporočam.
mopsika
30. nov 2015 9:23
Moja priporočila so odlični filmi: The Shawskank redemption i Southpaw..
Sesar
18. dec 2016 19:23
Jaz sem se pa včeraj spet valjala od smeha ob legendarni hrvaški komediji Tko pjeva zlo ne misli. Pa stokrat sem ga že gledala in ga bom menda stoprvič tudi ...
18. dec 2016 21:08
mišzmoke je napisal/a: |
Po dolgem času spet Hair (Lasje) lp mzm
|
https://www.youtube.com/watch?v=N9oq_IskRIg
lp
19. dec 2016 2:11
Za tiste, ki jim je bil pri srcu A single man z gospodom Darcyjem (Colin Firth), priporočam čudovito posnet Tom Ford film Nocturnal animals.
6. jan 2017 18:14
V nedeljo ob 20.uri na POP Tv Kradljivka knjig - film in knjiga, ki ti sežeta v srce. Zelo priporočam, ima tudi odlično igralsko zasedbo-Geoffrey Rush in Emily Watson. Topel film v teh mrzlih dneh.
6. jan 2017 18:27
tatjana66 je napisal/a: |
V nedeljo ob 20.uri na POP Tv Kradljivka knjig - film in knjiga, ki ti sežeta v srce. Zelo priporočam, ima tudi odlično igralsko zasedbo-Geoffrey Rush in Emily Watson. Topel film v teh mrzlih dneh. tatjana66
|
Sama sem ga gledala ze kar nekaj časa nazaj, res je zelo lep film, ki ti seze v srce, tudi jaz ga toplo priporočam.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Orehova potica po receptu moje mame