3. jul 2015 22:05
Elaphus, sem ga že večkrat gledala, res lep in romantičen film, pa dobri igralci.
mopsika
3. jul 2015 22:05
Elaphus, sem ga že večkrat gledala, res lep in romantičen film, pa dobri igralci.
mopsika
7. jul 2015 9:08
Sicer ni film, ampak priporočam tudi damam da si ogledajo 1 sezono serije True Detective :) Lahko malce tudi po blogih preberete, da gre za mojstrovino.
Kuharski majster
8. jul 2015 11:16
Pikec99 ;-))
Temačno nasilno vzdušje in iskanje množičnega morilca (-cev) nekje na jugu ZDA so okvir, interakcija obeh glavnih igralcev Matthewja McConaugheyja in Woodyja Harrelsona pa špica te serije (eksistencialni Matthewjevi monologi, družinski problemi obeh), skratka res super do konca. Plus uvodna muska zelo »paše« k vsebini.
francis
9. jul 2015 20:06
Moram dodati piskerček, da je prva sezona true Detective res vrhunsko posneta, razvoj likov pa tudi zgodbe je odličen. Me je pa žal 2. sezona popolnoma razočarala :(
Roncolino
10. jul 2015 10:05
Tudi jaz sem si ogledala dve epizodi od druge sezone in je res videti mlačno ;-(
francis
28. nov 2015 19:14
Danes, na planet tv ob 22.05- POD TOSKANSKIM SONCEM, zelo luštna romantična komedija, priporočam.
mopsika
30. nov 2015 9:23
Moja priporočila so odlični filmi: The Shawskank redemption i Southpaw..
Sesar
18. dec 2016 19:23
Jaz sem se pa včeraj spet valjala od smeha ob legendarni hrvaški komediji Tko pjeva zlo ne misli. Pa stokrat sem ga že gledala in ga bom menda stoprvič tudi ...
18. dec 2016 21:08
mišzmoke je napisal/a: |
Po dolgem času spet Hair (Lasje) lp mzm
|
https://www.youtube.com/watch?v=N9oq_IskRIg
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Bolj enostavno in poceni ne gre